skip to Main Content

Korting op duurzame condooms

De hele maand december 10% korting op alle producten bij CuteCotton, waaronder de LovePack condooms!
Wat is een duurzame student zonder duurzame condooms?! 

Vandaag, 1 december, is het Wereld Aids Dag. Die dag staat de strijd tegen aids overal ter wereld in de schijnwerpers.  Een mooie dag om stil te staan bij het belang van voorbehoedsmiddelen en veilig vrijen. Condooms beschermen je tegen SOA’s en ongewenste zwangerschap. Maar ja, het zijn wel wegwerpproducten… hoe verantwoord je het veelvuldig gebruik daar nou van als duurzaam student?
Goed nieuws: bij CuteCotton kun je nu Lovepack condooms kopen. Dit zijn de eerste fair trade condooms, gemaakt van rubber uit duurzame bossen en klimaatneutraal geproduceerd! Driedubbel verantwoord dus: safe seks, een faire betaling aan de rubberplanters en zorgzaam voor het milieu. Dus vrijen met een gerust geweten!  De Lovepack condooms dragen bovendien het CE-keurmerk, wat aangeeft dat ze voldoen aan de strenge Europese normen. En bij CuteCotton bestel je ze nu de gehele maand december met 10% korting van DuurzameStudent!
CuteCotton.nl is een online webshop die behalve condooms ook verzorgingsproducten voor vrouwen verkoopt. Bij Cute Cotton vind je alles voor een duurzame menstruatie en borstvoedingsperiode, zoals leuke wasbare maandverbandjes, inlegkruisjes en menstruatiecups van verschillende merken. Uitwasbaar, vies? Niets is minder waar: de producten zijn juist schoner, gezonder, dragen veel fijner, is op termijn kostenbesparend, zeer milieuvriendelijk en verkrijgbaar in vrolijke kleuren.

Zo krijg je korting
Speciaal voor DuurzameStudent.nl geeft CuteCotton de hele maand 10% korting op de Lovepack condooms en de rest van het assortiment! Ga hiervoor naar http://www.cutecotton.nl en bestel. Voer bij het afrekenen de kortingscode ‘student’ in en je zult de korting ontvangen. Deze actie loopt t/m 31 december 2010.
Back To Top