skip to Main Content

Fotoprijsvraag verlengd!

Prijsvraag in samenwerking met cursuscentrum De Schietstoel, doe mee en win een basiscursus digitale fotografie!

Hou jij van fotograferen? Of heb je nog een mooie foto liggen die je bij DuurzameStudent vindt passen? Stuur hem dan op naar ons of maak er een, waarin jij jouw visie op duurzaamheid laat zien! 

Waarom?
Omdat wij die heel goed kunnen gebruiken, op de site en bij onze nieuwe artikelen. Uiteraard met jouw naam erbij als fotograaf.

Bovendien geven we een leuke prijs weg aan degene die de mooiste foto instuurt: een complete basiscursus digitale fotografie van een professionele fotograaf. Deze cursus wordt verschillende malen per jaar gegeven op 6 avonden bij cursuscentrum De Schietstoel in Den Haag. De Schietstoel werkt met gepassioneerde professionals met als doel je creativiteit te stimuleren en je vaardigheden en talent naar grotere hoogten te brengen. Vandaar de naam de Schietstoel: schiet jezelf naar een hoger niveau!

Wat moet je doen?
Duurzame Student schiet jou natuurlijk graag naar een (nog) hoger niveau. Stuur daarom je foto in vóór 31 januari 2011 en win deze unieke prijs! Ga hiervoor naar de facebookpagina van de Schietstoel en volg daar de aanwijzingen. Nu kun je in het album daar je foto uploaden, waarmee je jouw visie op duurzaamheid laat zien. Hier vind je ook wat voorbeelden.

Daarna probeer je zoveel mogelijk vrienden en kennissen op je te laten stemmen. Ook zelf kun je stemmen: klik hiervoor op “Vind ik leuk” bij drie van jouw favoriete foto’s. De foto met de meeste stemmen wint!

Als je geen facebook hebt, kun je een mailtje sturen naar de redactie met je foto. Wij zullen deze dan in het facebookalbum plaatsen. Je kunt dan alleen niet stemmen op je eigen inzending, maar je vrienden die wel facebook hebben wel. Vraag dus vooral iedereen op jouw foto te stemmen!

We zijn benieuwd naar je talent!

Actievoorwaarden
– Met deelname aan deze actie verleen je De Schietstoel, DuurzameStudent en Morgen het recht de foto’s te publiceren op hun eigen website en in hun promotiematerialen, maar niet daarbuiten.
– Persoonsgegevens zoals naam en overige zelfverstrekte gegevens van de deelnemers worden niet aan derden verspreid. Ook zal facebook niet gebruikt worden voor het verkijgen van extra persoonsgegevens van de deelnemers.
– Foto’s met een expliciete content (aanstootgevend, beledigend, pornografisch) zijn uitgesloten van deelname en worden zonder melding van de facebookpagina verwijderd.
– De winnaar krijgt uiterlijk 2 weken na de uiterste inzendingsdatum persoonlijk bericht en zal genoemd worden op de site van DuurzameStudent en De Schietstoel.

Back To Top