skip to Main Content

Biologische snacks

Help de student het jaar door met biologische snacks!

De tentamens komen voor veel studenten weer dichterbij en om de motivatie hoog te houden tijdens het leren is natuurlijk veel eten nodig. Je kent het wel: ben je een alinea doorgekomen, dan verdien je toch echt wat chocolade. Dankzij de onderstaande duurzame en biologische snacks zal jij glansrijk je tentamenperiode doorkomen!

Zin in iets zouts? Dan is de biologische chips van Tra’fo een prima keuze. De chips wordt door een klein familiebedrijf gebakken in zonnebloemolie, en naar eigen zeggen worden alleen de beste chipsaardappelrassen gebruikt. Ook wordt de productie wekelijks afgestemd op de behoefte, waardoor de chips volgens de website “krakend vers” is!

Nog niet overtuigd, of gewoon zin in iets anders? Dan is de chocolade van Chocoreale misschien meer wat voor jou. Deze smaaksensatie uit Engeland wordt voor rond de €1,50 in vier verschillende smaken geleverd: hazelnoot, puur, melk en praline. Chocoreale produceert ook chocoladeletters, chocoladepasta en hagelslag. Alles biologisch, uiteraard.

Het Nederlandse merk Molenaartje produceert ook uitsluitend biologische producten. In hun snoepgoed worden geen melkproducten of cacao gebruikt en de ingrediënten zijn zo onbewerkt mogelijk. Het aanbod is divers: van fruitlolly’s tot stroopwafels en chocoladeletters.Het is er allemaal. En dat voor een relatief lage prijs, voor €0,70 heb je al twee heerlijke stroopwafels!

Nu je bureau bedekt is met studieboeken en biologische snacks ontbreekt er nog één ding: drinken. Aangezien uitdrogen geen goed plan is en je met het bier nog even moet wachten tot na je gevreesde tentamens, mag je nu aan de biologische drankjes. Whole Earth heeft die: voor slechts €0,99 kan je kiezen tussen 6 verschillende smaken, waaronder appel en cola. Het zijn blikjes van 33 cl, en de inhoud ervan is volledig ‘organic’. Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn, Dirk van den Broek en Jumbo.

Kortom, waar wacht je op? Spring op je fiets en geef je resterende studiefinanciering uit aan deze overheerlijke biologische producten. Voor meer biologische snacks kun je kijken op www.natuda.nl of www.fairtrade.nl

Back To Top