skip to Main Content

Eigenzinnig Amsterdam komt met een flinke korting voor DS lezers

Eerlijke en Ecologische kleding, je ziet het steeds meer. Sylvia en Pieter achter de dameskleding webwinkel van eigenZINNig Amsterdam houden zich daar allang mee bezig, wat vorig jaar resulteerde in het opzetten van de webwinkel, speciaal voor de lezers van Duurzamestudent.nl komen ze met een leuke korting!

‘’In veel landen werken veel vrouwen en kinderen voor nog geen dollar per dag, in onveilige fabrieken en wordt kleding bewerkt met veel giftige stoffen. Daar wilden we iets aan doen.’’ Toen zijn de twee eigenZINNig Amsterdam begonnen. Sylvia werkte al eerder in kledingwinkels, ze ergerde zich aan het feit dat ze kleding verkocht die op een alles behalve verantwoordelijke manier is gemaakt, ze stapte op en begon samen met Pieter een online winkel.

Twee weken geleden werd een deel van de het assortiment getoond op een modeshow. Deze was georganiseerd door studenten van de Universiteit Wageningen en de Hogeschool. Dat beviel goed. Omdat studenten het over het algemeen niet al te breed hebben komt eigenZINNig Amsterdam nu ook met een aantrekkelijk ‘eerlijk‘ t-shirt van “Supershirt”. Maar dat niet alleen, abonnees op de Nieuwsbrief van Morgen en DuurzameStudent.nl ontvangen maar liefst 20% korting op de verschillende fair-trade en/of ecologische merken van de Amsterdamse toko, deze is vooral voor onze vrouwelijke lezers bedoeld, gezien de collectie uit vrouwenkleding bestaat.


Waarom die korting?

‘We bewonderen erg hoe de jongeren van nu met duurzaamheid bezig zijn. Daarom leek het ons leuk om juist deze doelgroep een korting op ons assortiment te geven.’Lezers van DuurzameStudent.nl kunnen binnenkort dus rekenen op een fikse korting, houd daarvoor de nieuwsbrief in de gaten, deze komt deze week uit! Mocht je nog geen abonnee van de nieuwsbrief zijn, word dat dan snel! Rechts bovenin kun je jezelf inschrijven.

Je kan via deze link met de code die je hebt ontvangen in de nieuwsbrief meteen bestellen! Vul de code in bij het afrekenen.

 

Back To Top