skip to Main Content

Green night

Geen sneeuw en witte nachten in december als we weerman Peter Timofeeff moeten geloven. Maar voor vijf euro beleef je maandag 19 december wel een heerlijke ijskoude groene nacht. Inclusief duurzame cocktails en de film Beyond the Pole.

Geen sneeuw en witte nachten in december als we weerman Peter Timofeeff moeten geloven. Maar voor vijf euro beleef je maandag 19 december wel een heerlijke ijskoude groene nacht. NJR Jong & Duurzaam organiseert dan namelijk voor de eerste keer een Green Night.

Tijdens de eerste editie van de Green Nights zal de inspirerende film Beyond the Pole vertoond worden. Bovendien komt poolreiziger Philip de Roo vertellen over zijn ervaringen en als toef op de taart serveert Viva las Vega’s echte duurzame ijscocktails! Brr..

Naast dat dit natuurlijk heel gezellig is, is het ook hét ideale moment om duurzame jongerenorganisaties en nieuwe mensen te leren kennen en om iets op te steken over duurzaamheid.

Wil je ook naar de eerste Green Night? Geef je hier dan snel op. 

Back To Top