skip to Main Content

Fairlanglijstje

Weet jij nog niet wat voor cadeautjes je straks onder de kerstboom wilt zien liggen? Op www.fairminds.nl kun je heel december je eigen fairlanglijstje samenstellen uit de leukste fairtrade producten. Super handig om je vrienden te laten weten wat jij graag wilt hebben. En andersom, natuurlijk.

Fairlanglijstje
Een Indiase hangmat, duurzame condooms, een zilveren ring of toch liever een sixpack biologisch bier? Er is voor ieder wat wils op www.fairminds.nl. En als je deze maand op de website een top drie van je favoriete producten samenstelt, maak je ook nog eens kans om deze producten te winnen!

Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor Wereldwinkels, WAAR en producenten in ontwikkelingslanden. Hoe meer mensen hun fairlanglijstje maken, hoe beter zij weten wat jonge mensen graag kopen.

Extra leuk: je kunt je fairlanglijstje ook invullen via je smartphone! Check hier.

Over Fairminds
Fairminds gelooft dat fairtrade interessant is voor jonge mensen. Fairtrade gaat over mooie cadeaus met een bijzonder verhaal. Fairminds daagt je uit, als consument, ondernemer, designer of opiniemaker. Met de vraag: wat koop, doe, maak of vind jij? Jouw mening telt. Daarom is fairminds hét fairtrade co-creatie platform van Nederland.

Fairminds wil dat meer jonge mensen betrokken zijn bij fairtrade en dat er meer fairtradeproducten worden verkocht, zodat fairtrade producenten in ontwikkelingslanden echt kunnen werken aan een beter leven.

Binnenkort wordt www.fairminds.nl bovendien gevuld met informatie en activiteiten over ‘what’s fair?’, ‘create fair’ en ‘buy fair’. Wil je meewerken aan de invulling van de campagne? Ben je jong, creatief en ondernemend? Mail dan je contactgegevens naar: info@fairminds.nl.

Fairminds is een initiatief van Wereldwinkels en WAAR en wordt van 2011 tot en met 2014 uitgevoerd met financiële ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Volg Fairminds ook op Twitter.

Back To Top