skip to Main Content

EO zendt de laatste delen van Frozen Planet uit

Mis het niet!

De EO sluit 31 december het jaar af met een special van kijkcijferkanon Frozen Planet, de uitzending begint om 19:00. In deze speciale aflevering van de natuurserie peilt Sir David Attenborough welke gevolgen de opwarming van de aarde heeft voor onze planeet. Wat betekent het stijgen van de temperaturen op de lange termijn voor mens en dier? Voor het beantwoorden van deze vragen reist Attenborough af naar de poolgebieden. Want waar is het effect van de opwarming van de aarde beter te meten dan daar waar veel ijs ligt? De veelvoud aan beelden waarin Attenborough in deze aflevering te zien is, is Nederlands ondertiteld. De overige beelden zijn voorzien van Nederlands commentaar. In 2012 zendt de EO nog twee afleveringen van de serie uit, op 3 en 10 januari. 

Back To Top