skip to Main Content

GasTerra Transitie Jaarprijs 2012

HBO-studenten die rondlopen met een geweldig idee wat betreft energiebesparing, opgelet! GasTerra organiseert dit jaar voor de vierde keer de GasTerra Transitie Jaarprijs. Door je op te geven, maak je kans op een prijzenpot van € 100.000 en wordt jouw idee mogelijk in de praktijk uitgevoerd.

Ben jij HBO-student? En loop je al tijden rond met een geweldig idee om energie te besparen, efficiënter om te gaan met energie, of meer duurzame energie te gebruiken? Geef je dan op voor de GasTerra Transitie Jaarprijs en maak kans op de hoofdprijs van € 50.000!

GasTerra Transitie Jaarprijs wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Naast een prijzenpot van € 100.000 heb je ook kans dat jouw idee in de praktijk wordt uitgevoerd. Ben je enthousiast en wil je meedoen? Ga naar www.gtjp.nl voor meer informatie of stuur een mail naar info@gtjp.nl. 

Over GasTerra
GasTerra is een internationaal opererende handelsonderneming in aardgas met  een sterke positie op de Europese energiemarkt en een belangrijk aandeel in de Nederlandse gasvoorziening. ‘Wij vinden het belangrijk om meer duurzame energiebronnen in te zetten zoals groen gas en daarnaast de huidige fossiele brandstoffen efficiënter gebruiken. Daarom ondersteunen wij met diverse projecten deze energietransitie waaronder de GasTerra Transitie Jaarprijs.’ Aldus GasTerra.

Back To Top