skip to Main Content

Youth Climate Networkers

Wil jij bijdragen aan een duurzame wereld (en werken aan je CV)? Het Youth Climate Network (YCN), een groep jonge enthousiaste vrijwilligers van kinderrech- tenorganisatie Plan, is op zoek naar twee nieuwe leden. 

 

Wist je dat klimaatverandering een negatieve impact heeft op het leven van zo’n 175 miljoen jongeren wereldwijd? En wist je dat er jaarlijks minstens 300.000 mensen, (waarvan de helft jongeren) sterven aan de gevolgen van klimaatverandering, zoals overstromingen of juist droogte? Klimaatverandering raakt iedereen, ook jou! Tijd voor actie! Wil jij bijdragen aan een duurzame wereld (en werken aan je CV)?

Dan zoeken wij jou!

Youth Climate Network
Het Youth Climate Network (YCN) is een groep jonge enthousiaste vrijwilligers van kinderrech- tenorganisatie Plan. Zij doen van alles op het gebied van klimaatverandering, zoals:

• Klimaatworkshops geven (je krijgt hiervoor een training van Plan),

• Activiteiten en evenementen met jongeren begeleiden,

• Je eigen klimaatcampagne opzetten,

• Input leveren voor de website 

• Scholen werven voor het project ‘ Make the Link – Climate exChange. Kinderrechtenorganisatie Plan

Iets voor jou?
• Heb je 2 à 3 uur per week de tijd (tijdsbeste- ding is flexibel en varieert)?

• Heb je affiniteit met klimaatverandering en ontwikkelingssamenwerking?

• Wil je hier meer over leren en ermee aan de slag te gaan?

Reageer dan snel, er is nog ruimte voor twee nieuwe leden!

Behalve een kleine vergoeding worden de kosten die in het kader van het vrijwilligerswerk worden gemaakt uiteraard vergoed. Plan heeft een aan- sprakelijkheids- en ongevallenverzekering voor de vrijwilligers.

Geef je op
Stuur je motivatie en CV naar Patty Kluytmans: patty.kluytmans@plannederland.nl. Voor meer informatie kun je Patty mailen of bellen op 020 549 5501.

Plan is een internationale kinderrechtenorganisatie. Plan zet zich in voor een wereld waarin meisjes dezelfde rechten en kansen krijgen als jongens, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen. Plan doet dit door het uitvoeren van projecten in 49 ontwikkelingslanden, die de achterstelling van meisjes tegengaan en de levensomstandigheden en toekomstkansen van meisjes en jongens verbeteren. Plan komt wereldwijd op voor de rechten van kinderen, met de nadruk op de rechten van meisjes.

Back To Top