skip to Main Content

Talenten voor de toekomst

Ben jij jonger dan 25? Heb je een passie voor duurzaamheid en zet je je in voor een betere wereld? Of ken je zo iemand? Je hebt nog een week de tijd om jezelf of een ander op te geven voor Talenten voor de Toekomst.

Marianne Thieme, Maurits Groen en Herman Wijffels zijn voorbeelden van prominenten die geregeld in de Duurzame top 100 van dagblad Trouw verschijnen. Maar hoe zit het eigenlijk met de generatie die ons in de toekomst gaat vertegenwoordigen?

Er zijn steeds meer jongeren bezig me thema’s als duurzaamheid, nieuwe energie en mensenrechten.

Om deze jongeren een podium te geven initieerden De ASN Bank, Timu Kota, Be More en Morgen de campagne: Talenten voor de Toekomst. Door deze campagne worden 10 duurzame talenten geselecteerd en gestimuleerd om vooral door te gaan met hun eigen duurzame toekomst ideeën voor de wereld.

Deze jongeren zullen straks zelf in de Duurzame 100 staan. De 10 Talenten voor de Toekomst krijgen niet alleen een eervolle vermelding door middel van dit initiatief, maar ook projectbegeleiding en een duurzame workshopreis naar Uganda aangeboden!

Dus: Ben je jonger dan 25 jaar, heb je een passie voor duurzaamheid en zet je je in voor een betere wereld? Of ken je iemand anders die perfect in dit plaatje past? Geef jezelf of diegene dan nu op via www.talentenvoordetoekomst.nl. Een professionele jury zal uiteindelijk haar oordeel vellen en tien Talenten voor de Toekomst selecteren.

Back To Top