skip to Main Content

Laatste dag inschrijvingen Heijmans Masterclass

Vandaag is de laatste dag dat jij je kan inschrijven voor de Heijmans Masterclass: vier dagen intensief werken aan echte actuele, integrale, complexe en uitdagende vraagstukken. Dit jaar staat de masterclass in het thema van Smart Energy.

‘De manier waarop wij wonen, werken en ons ontspannen wordt steeds meer bepaald door nieuwe slimme technologie. Bedrijven zullen daar in de toekomst op in moeten spelen’, aldus Heijmans. Voorbeelden van deze smart energy zijn de TomTom, borden met de voorspelde reistijd en een wasmachine die pas gaat draaien als de elektriciteit op het laagste prijsniveau ligt.  

Heijmans neemt niet zo maar elke willekeurige student aan, maar selecteert twaalf talentvolle academici van verschillende universiteiten in Nederland door middel van hun CV, motivatie en een selectiedag op 24 april. Wil jij ook deelnemen aan deze masterclass? Wees er dan snel bij, want de insluiting sluit vandaag! 

Kijk hier voor meer info of om je in te schrijven. 

 

Back To Top