skip to Main Content

20.000 euro winnen met duurzaam project

Werk jij aan een project dat met duurzaamheid te maken heeft? Wil je dit graag delen met mensen uit andere landen? En klinkt het winnen van 20.000 euro jou ook niet verkeerd in de oren? Kijk dan eens op www.sustainability-stories.com.

Volgens Logica, het bedrijf achter de wedstrijd, is de website ‘een plek waar mensen, goede doelen en organisaties verhalen over hun huidige en al afgeronde duurzaamheidprojecten kunnen posten.’ De bedenkers van een geheel duurzaam festival in de VS, het idee voor een Chinese megastad (26 keer Londen!) en het Nederlandse ‘Park Supermarket’ dingen al mee naar de gigantische geldprijs.

Naast het feit dat het natuurlijk gewoon leuk, leerzaam en inspirerend is om te zien welke innovatieve en creatieve ideeën er allemaal bestaan rondom het begrip duurzaamheid, kun je voor 24 april ook je eigen idee insturen. De concurrentie is weliswaar groot, maar hé: wie niet waagt, wie niet wint! En, zoals de organisatie het zelf verwoordt: ‘If it seems impossible, we are interesested’

Back To Top