skip to Main Content

Moederdagcadeaus

Heb jij ook de allerliefste moeder van de hele wereld? Dan wil je haar op Moederdag natuurlijk extra blij maken. Maar waar vind je nou leuke en duurzame cadeaus die ook nog eens binnen jouw studentenbudget passen? Hier natuurlijk!

Jewels are a mom’s best friend
Mooi, leuk en origineel. De uitgebreide collectie sieraden van A Beautiful Story biedt voor ieder wat wils: van zeer exclusief tot goed betaalbaar. Elk sieraad is handgemaakt, zit in een sprankelende cadeauverpakking en is een lust voor het oog.

Maar de prachtige armbanden, kettingen en oorbellen zijn niet alleen mooi om naar te kijken. Het verhaal achter de sieraden – vandaar de naam – is net zo mooi. Bij A Beautiful Story krijgen de makers een eerlijke prijs voor hun werk. De vakmannen en –vrouwen in Nepal bouwen hierdoor een goed bestaan op. Met dit cadeautje maak je dus niet alleen je moeder, maar ook de rest van de wereld blij!

Kijk HIER voor de review.

Lippen om te zoenen
Je moeder zoent heel wat af. Jou, je broertje of zusje, je vader, je oma en opa…, dan is het belangrijk om goede lipverzorging te hebben. Gelukkig is er de tintelfrisse lib-scrub van LUSH. Die maakt lippen zacht, glad en zorgt voor een goede doorbloeding. Hierdoor krijgt je moeder een natuurlijke rode kleur op de lippen, waardoor ze geen lipstick meer nodig heeft.

De LUSH lib-scrubs zijn verkrijgbaar in vier smaken: Mint Julips, Bubblegum, Pow Wow Lib Scrub en Sweet Lops. Bijna alle LUSH producten zijn op een ‘groene’ manier geproduceerd. Ze bevatten (bijna) geen water of conserveringsmiddelen, zodat ze minder belastend zijn voor het milieu én langer meegaan.

Lees de review op Girlscene.

Keepcup’s a keeper
De eco-friendly Keepcup is een beker voor warme en koude dranken. Ideaal voor drukke moeders die hun koffie, thee of frisdrank met zich mee willen nemen. Het leuke van de Keepcup is dat je zelf de kleuren kunt samenstellen. Geen saaie Blokker of Starbucks kleuren meer dus, maar hippe kleuren waar je moeder blij van wordt.

En wanneer ze langs de Starbucks loopt, kan ze hem met haar favoriete koffie laten vullen en krijgt ze nog korting ook!

Design je eigen Keepcup HIER en lees de review.

De reviews zijn tot stand gebracht door MyStyle. MyStyle is een groep jongeren die producten test op duurzaamheid, eerlijkheid, gebruiksvriendelijkheid, prijs en kwaliteit. Van FairTrade brownies en handige gadgets tot diervriendelijke lipstick en de hippe kledinglijn van de H&M. MyStyle test het voor je uit! Wil je nog meer tips? Kijk dan op Facebook!

Back To Top