skip to Main Content

Nieuw op DS: Blogbattle

Het gaat beginnen. DuurzameStudent start vanaf volgende week met iets nieuws: een blogbattle. Afwisselend zullen redacteuren Cedric van der Ploeg en Lars Boogaard met elkaar in debat gaan over scherpe stellingen over duurzaamheid.
Stellingen die gaan over hoe wij ons duurzame leven zouden moeten inrichten of hoe de overheid bewuster moet regeren. Of ons debat de wereld gaat verbeteren, valt nog te bezien. Dat Cedric en Lars het absoluut niet eens zullen zijn, staat vast. Volgende week bijt Cedric het spits af over de stelling: Ik leef alleen maar duurzaam zodat ik mij beter voel. De week erna zal Lars hierop reageren, houd ons dus in de gaten!

Weet jij een prikkelende, originele, politieke of actuele stelling, laat het ons dan weten.

Back To Top