skip to Main Content

Verspil minder bier en win tot € 2.250,-!

Vakantie, met het schaarse aantal zonuren verlangen we er massaal naar. Over volgend schooljaar maak jij je waarschijnlijk nog niet zo druk. EEN vraagt je dat wel te doen.

Niet om één of andere inzamelactie of petitie. Nee, gewoon door nu alvast de introweek van jouw studenten- of studievereniging in te plannen en deze te verduurzamen. Hiermee kun je de kas namelijk misschien wel met € 2.250,- aanvullen!

Het is heel simpel. Verduurzaam de introductieweek door bijvoorbeeld verspilling (van bier bijvoorbeeld!) tegen te gaan, de CO2-uitstoot (van bijvoorbeeld boeren) te verminderen of duurzame producten (zoals biologische wijn) te gebruiken. Meld jouw vereniging vervolgens vóór 10 augustus aan door de gegevens van jouw vereniging (naam, adres, telefoonnummer en rekeningnummer) te mailen naar info@een.nl. Kijk voor alle voorwaarden hier.

De prijzen

Het prijzengeld bestaat uit drie onderdelen. Jouw vereniging kan er dus met € 2.250,- vandoor gaan, maar er kunnen ook meerdere verenigingen tegelijk winnen. De prijzen zijn als volgt verdeeld:

1000 euro: meest effectieve stunt
Wat is de stunt die een zo gunstig mogelijk effect heeft op mens en/of milieu? Waar wordt de wereld een beetje beter van?

750 euro: meest ludieke stunt
Wat is de meest grappige, originele en vreemde stunt?

500 euro: meest populaire stunt
Wat is de stunt die de meeste likes op Facebook, of tweets op Twitter, OF aandacht in de pers krijgt?

Go social

Vergeet vooral niet via social media iedereen op de hoogte te stellen van de vorderingen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan foto’s, video’s, blogposts, facebookberichten of twitter updates, of gebruik natuurlijk jullie eigen creativiteit. Moge de beste verduurzamer winnen!

Foto: Blakesamic via Flickr

Back To Top