skip to Main Content

Bestuur 2012-2013!

Op 1 juli vindt de officiële bestuurswissel van Morgen plaats! De afgelopen weken zijn het oude en nieuwe bestuur druk bezig geweest met inwerken om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Nu is het dan zover: Lisa, Dieteke, Daphne, Jelle en Caglar gaan van start. Ze stellen zich hier graag aan je voor.

Lisa Olsthoorn
Voorzitter
Student Conflicts, territories and identities, 22 jaar
Een duurzame toekomst, dat is waar ik voor sta. Op het gebied van duurzaamheid vallen nog zoveel successen te behalen die ons dichterbij een toekomst brengen waarin people, planet en profit een duurzame balans hebben gevonden. En dat is precies wat mij zo enthousiast maakt. Als voorzitter ga ik samen met mijn andere bestuursgenoten aan de slag om bewustzijn in het hoger onderwijs en onder studenten te stimuleren en de studenten die zich al actief inzetten voor duurzaamheid te ondersteunen. Kennis uitwisselen is daarbij van essentieel belang. Studenten hebben immers veel te bieden en zijn de leiders van de toekomst!  
 
Dieteke Tamminga 
Bestuurslid PR 
Student Biologie21 jaar
Al een aantal jaar ben ik zelf bewust bezig met het thema duurzaamheid. Ik merk dat het leuk is en helemaal niet ingewikkeld om in je eigen leven duurzame keuzes te maken! Mijn enthousiasme en de overtuiging dat een groene toekomst noodzakelijk is, wil ik nu breder inzetten dan enkel in mijn directe omgeving. Daarom ga ik dit jaar met veel energie bij Morgen aan de slag. Als bestuurslid PR ga ik mijn best doen om zowel duurzaamheid op de kaart te zetten bij studenten als ook om studenten op de kaart te zetten bij duurzaamheid. 

Daphne Bisterbosch

Secretaris
Student Social research
, 23 jaar
Mijn naam is Daphne Bisterbosch en ik ben de nieuwe secretaris van Morgen. In het dagelijks leven volg ik een master social research aan de VU in amsterdam, maar komend jaar ga ik me dus ook inzetten voor een groenere wereld. En aangezien wij studenten de minister-presidenten en CEOs van de toekomst zijn, lijkt Morgen mij de beste plek om te beginnen! Ik denk dat het een heel leuk, duurzaam jaar gaat worden.

Jelle Hordijk 
Algemeen Bestuurslid
Student Climate and management, 19 jaar
Hallo, ik ben Jelle, negentien jaartjes jong en woonachtig in Den Haag waar ik Climate & management studeer aan de Haagse hogeschool. Ik ga met volledige toewijding de functie van algemeen bestuurslid vervullen. Met heel veel energie zal ik de projecten die al lopen doorzetten en ook nieuwe projecten ga ik met beide handen oppakken.

Caglar Akbulut
Penningmeester
Student Ruimtelijke ordening en planologie, 21 jaar

Zelf zie ik me nog als een groentje in de wereld van de duurzame studenten. Het is de eerste keer dat ik mee ga doen met groene, duurzame projecten. Ik hoop dat ik veel zal leren over wat wij als studenten nu en later kunnen doen om bij te dragen aan een duurzame wereld. Ik hoo dat wij als nieuw bestuur een succesvol jaar tegemoet gaan en hoop dat we daarbij gesteund zullen worden door studenten uit het hele land.

Back To Top