skip to Main Content

Oxfam Novib Student Challenge

In de tweede week van oktober vindt de eerste editie van de Oxfam Novib Student Challenge plaats. Organiseer met jouw team het meest succesvolle benefietdiner en win! Met jouw deelname aan deze competitie steun je projecten van Oxfam Novib in Niger. Schrijf je voor 1 oktober in!

De groep die het meeste geld ophaalt, wint. Hoe je dat doet, is helemaal aan jullie, zolang het maar met eten te maken heeft. Dit kan van alles zijn; een pannenkoekenfestijn, een kip-patat-appelmoes-party of sushi-sunday, het kan niet gek genoeg! Organiseer jij in de 2e week van oktober een geweldig diner waarvoor iedereen 10 euro betaalt om mee te doen, of laat jij je champagneontbijt sponsoren door lokale ondernemers en haal je zo een fiks bedrag op? Het enige wat je hoeft te doen is jouw actie vóór 1 oktober aan te melden op www.mijnoxfamnovibactie.nl en support krijgen van je medestudenten.

 

Het geld dat wordt opgehaald met de Student Challenge gaat naar een project in Niger dat Oxfam Novib steunt: AREN. AREN helpt de allerarmsten in Niger aan voedsel. Ernstig ondervoede kinderen krijgen extra eten en gezinnen worden geholpen door niet alleen hen, maar ook hun uitgehongerde vee extra voer te geven. Naast deze noodhulp zorgt AREN ook voor structurele hulp door de mensen in Niger bijvoorbeeld cursussen aan te bieden, de kinderen onderwijs te geven en projecten te starten tegen analfabetisme.

Vinden jullie de combinatie van eten met vrienden en tegelijkertijd het goede doel steunen ook zo goed klinken? Kijk dan snel op www.oxfamnovib.nl/StudentChallenge voor alle informatie en schrijf je direct in!

 

 

Back To Top