skip to Main Content

GEZOCHT: scripties en stageverslagen over duurzaamheid

Heb je een scriptie of stageverslag over duurzaamheid geschreven en wil je dat ook anderen leren van jouw ervaringen en onderzoeksresultaten? Plaats je scriptie of stageverslag op www.duurzaamplus.nl.
Dit kennisplatform voor sustainable business professionals wil een brug slaan tussen jouw kennis over duurzaamheid en die van professionals die werken aan verduurzaming van de samenleving. Duurzaamplus.nl is ervan overtuigd dat deze uitwisseling van kennis tussen het onderwijs en de praktijk alle partijen veel oplevert. Jouw frisse blik, ervaringen en onderzoeksresultaten zijn het waard! Bouw mee om Duurzaamplus.nl het kennisplatform van duurzame innovatie en innovatieve duurzaamheid te maken.

Stuur een mail naar redactie@duurzaamplus.nl met een korte samenvatting van je scriptie of stageverslag en licht je conclusies toe. Na overleg met de redactie kan je je bijdrage over duurzaamheid van maximum 800 woorden met illustraties, foto’s, YouTube-filmpjes etc. over je onderzoek of stage insturen. Je schrijft je bijdrage op persoonlijke titel en het auteursrecht van je inzending ligt bij jou. Je naam en je foto worden erbij geplaatst. Mocht je dat willen zet dan ook je e-mailadres eronder, zodat anderen je kunnen mailen als ze meer over je ervaringen willen weten.

Lees voor je begint de nettiquette.

Vergeet niet je emailadres en telefoonnummer te vermelden, zodat de redactie je kan bereiken.

Back To Top