skip to Main Content

ECOmpetition

De ECOmpetition is dé wedstrijd voor studenten aan de universiteit of hogeschool op het gebied van duurzaamheid en ICT. Heb jij een innovatief idee hoe je met behulp van ICT je onderwijsinstelling kan verduurzamen? Of juist ideeën over hoe ICT zelf kan worden verduurzaamd aan je hogeschool of universiteit? Join the competition!

Join the competition en maak kans op zowel een individuele prijs van 250 euro als wel een projectfonds van 4000 euro waarmee je het project zelf tot uitvoering kan brengen. Je kunt het projectvoorstel insturen op één naam en zelf uitvoeren of uitvoeren als project binnen je studentenorganisatie. Indien de onderwijsinstelling direct betrokken zal worden bij het project, is het belangrijk dat je met hen contact hebt gelegd!
 

Benut deze unieke kans om een innovatief project op te zetten met een fonds van 4000 euro! Stuur je projectvoorstel vóór 30 april 2013 naar ecompetition@studentenvoormorgen.nl. Op www.studentenvoormorgen.nl vind je het wedstrijdreglement en hoe je het projectvoorstel moet aanleveren. Voor vragen kun je contact opnemen met Lisa Olsthoorn, voorzitter van Morgen (voorzitter@studentenvoormorgen.nl).

 
Deze ECOmpetition wordt georganiseerd door Morgen, het landelijk studentennetwerk voor een duurzame toekomst, in samenwerking met SURFnet.

Back To Top