skip to Main Content

Duurzame vakantiebestemmingen: ze bestaan!

Het hele jaar door probeer je te letten op je omgeving, maar wanneer je op vakantie gaat is het vaak lastig om ergens op een duurzame manier te verblijven. Gelukkig zijn er in Europa genoeg plaatsen waar op een bewuste manier wordt gedacht aan toeristen. 

Ik ben een aantal van deze gebieden afgegaan om voor jou uit te zoeken op welke duurzame vakantiebestemmingen je je zomer door kan brengen. Tijdens de koudste dagen van het jaar heb ik het Belgische gebied Kruibeke en de Engelse Broads bezocht. Deze gebieden staan bekend om hun groene uitstraling en hebben ook nog eens ruimte voor toerisme.

De komende weken zullen blogs en video’s van mij verschijnen die je een indruk zullen geven van de duurzame toeristische gebieden en natuurlijk tips om je vakantie zo low-budget mogelijk te houden.

Back To Top