skip to Main Content

Your Bricks

De wereld mooier maken. Eerlijker, duurzamer en socialer. Dat is wat jij wilt. Je loopt al een tijdje rond met een plan voor een betere wereld. Je weet alleen niet goed hoe je jouw idee kunt uitvoeren. Bij Your Bricks ontwikkel je de skills om eindelijk écht aan de slag te gaan!

YOUR BRICKS is een academie voor jongeren die iets willen doen voor de wereld. Jij kunt één van de 60 deelnemers zijn. In 6 dagen maak je van je idee een concreet plan. Je leert bijvoorbeeld waar je geld kunt vinden. Of hoe je jouw project bekend maakt bij een groot publiek. Je krijgt workshops van mensen die zelf ook ooit een goed idee hadden. En daar nu succes mee hebben. Zij weten dus precies hoe ze jou kunnen helpen. Verwacht geen theoretische praatjes of moeilijke boeken. Je gaat gewoon aan de slag!

DE WEDSTRIJD begint pas echt na de eerste 6 dagen. Behoor jij tot de 20 deelnemers met de beste plannen? Dan leer je in één dag hoe je jouw plan kunt presenteren. En dat is niet voor niets. Je gaat dit namelijk écht doen, voor onze jury. Nu komt het er echt op aan. Ben jij één van de 10 winnaars? Dan krijg je een persoonlijke coach! Die helpt jou op weg om je plan helemaal uit te voeren. En dat is heel waardevol, want onze coaches hebben veel kennis, ervaring én een groot netwerk.

JIJ bent niet in een hokje te stoppen. Maar in ieder geval ondernemend en enthousiast. Sociaal betrokken. Tussen de 16 en 25 jaar. En je wilt jouw dromen en talenten inzetten voor een betere wereld. Daar wil je tijd en energie in steken.

Start building with Your Bricks. 
Kijk voor meer informatie op de website 

 

Back To Top