skip to Main Content

Horoscoop 22-29 april

Benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Bekijk dan snel onze duurzame horoscoop!

Ram: 21/03-20/04

Het mooiere weer maakt van jou weer een lammetje, ram. Ongeduldig dartel je door de wei met je hoofd in de wolken. Geef maar toe, je bent weer spannende plannen aan het smeden. Wat wordt het deze keer? Een duurzaam reisje naar Engeland? Of een drastisch nieuwe stijl? Gewoon, omdat het kan? Wat het ook is: deze week wordt het een succes.

Stier: 21/04-21/05

Caramba stier, deze week heb je echt cojones. Je stormt vol op die rode doek af en zonder te struikelen ram je er doorheen. Wat voor die plotselinge verhoging van testosteron heeft gezorgd mag Joost weten, maar je komt er tot je eigen verbazing zonder kleerscheuren vanaf. Of de rode doek nu dat sudderende meningsverschil met een vriend was of een liefdesverklaring die je steeds toch maar niet deed: deze actie zorgt in ieder geval voor heel veel rust. Iets wat je echt even nodig had.

Tweelingen: 22/05-21/06

Jawel, het is weer zover: je bent weer in dezelfde val getrapt en nu moet je op die eeltige blaren van je zitten. Probeer er deze keer in ieder geval iets uit te halen, maak er een leermomentje van. Een beetje zelfreflectie zal je goed doen, tweelingen.

Kreeft: 22/06-22/07

Zoals bij wel meer sterrenbeelden het geval is, maakt de lente jou een beetje gek, lieve kreeft. Hoewel je normaal gesproken moeite hebt van richting te veranderen, stuif je deze week alle kanten op. Je maakt mensen aan het lachen en dat doet je ego goed. Pas alleen op dat je niet te ver gaat, dan schijnt voor jou ook dit weekend de zon.

Leeuw: 23/07-23/08

Deze week ben je niet te harden, leeuw. Je laat flink van je horen en dat irriteert een aantal mensen mateloos. Hoewel ook zij het misschien niet bij het rechte eind hebben, kun je best een toontje lager zingen. Met een vleugje bescheidenheid word je misschien eens serieus genomen.

Maagd: 24/08-23/09

Wat onze leeuw te weinig heeft, heeft de maagd soms wat te veel. Kom op gekkie, Madonna scoorde niet voor niets een hitje over jou: je mag gezien worden! Dus zet die zonnebril op je neus en shinen maar. Wie weet scoor je zelf ook nog wat…

Weegschaal: 24/09-23/10

Je komt deze week verrassend scherp uit de hoek, weegschaaltje. Tenminste, zo lijkt het, want je hebt wel degelijk flink wat denkwerk verzet voordat je durfde je te laten zien. In ieder geval loont het, want je wordt erom gewaardeerd. Steek die complimenten snel in je zak, want jou kennende ben je ze morgen weer vergeten.

Schorpioen: 24/10-22/11

Dat projectje waar je je al een tijdje mee bezighoudt, lijkt eindelijk zijn vruchten af te werpen. Geef niet op en gooi waar nodig die oogverblindende charmes van je in de strijd, dan zul je nog versteld staan van je succes.

Boogschutter: 23/11-21/12

Deze week staat voor jou in het teken van relaties. Dit kan betekenen dat je succesvol als een soort van cupido je pijlen gebruikt, maar ook jijzelf zou wel eens het doelwit kunnen worden van een regelrechte romance. Of het allemaal standhoudt is een vraag waar je misschien niet direct antwoord op zult krijgen, maar waarom zou je hem ook stellen? Geniet!

Steenbok: 22/12-20/01

Na al dat harde werken heb je echt wel wat ontspanning verdiend, lieve bok. Stop dus nu met plannen maken en doe deze week eens helemaal níks. Nou oké: lees een boek, maak een wandeling, pak een terrasje, maar wees zo onproductief als je kunt. Je zult zien dat sommige dingen ook zonder jouw zorgen goed zullen komen.

Waterman: 21/01-19/02

Onverwachts kruist er iemand je pad die grote indruk op je maakt. Het hoeft niet gelijk om liefde gegaan: een warme vriendschap of nieuw studiemaatje zit er ook dik in. Koester deze ontmoeting, want je zult er nog veel aan gaan hebben in de toekomst.

Vissen: 20/02-20/03

Na een hoop gezeik heb je alles eindelijk weer een beetje op de rails. Je zit goed in je vel en dat straal je uit. De complimenten die daaruit volgen versterken je zonnige humeur. Alles wijst erop dat dit hoge drukgebied nog wel even blijft hangen. Je mag trots zijn op jezelf. 

Back To Top