skip to Main Content

Horoscoop 29 april – 5 mei

Benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Bekijk dan snel onze duurzame horoscoop!

Ram: 21/03-20/04

Hoewel je de afgelopen tijd lekker bezig was, heb je de neiging deze week alles in een wat negatiever daglicht te zien. Je succes duurt nog wel even voort, maar wat heb je daaraan als je er niet van kunt genieten? Probeer de dingen op te zoeken die jou een positief gevoel geven en vermijd voorlopig potentiële moeilijkheden.

Stier: 21/04-21/05

De rust die je zocht is eindelijk terug en daar geniet je met volle teugen van. Terecht. Houd dit gevoel vast, stier, en vier het. Plan een vakantie, een etentje of misschien gewoon een dagje strand. Je hebt het verdiend.

Tweelingen: 22/05-21/06

Je wordt deze week geconfronteerd met een aantal zaken die je al langer zorgen baarden, maar in plaats van weg te lopen, zoals je gewoonlijk zou doen, besluit je ze nu eindelijk eens onder ogen te komen. Je zult zien dat alles niet zo erg is als het leek: vanaf volgende week kun je er weer met volle moed en hernieuwde energie tegenaan.

Kreeft: 22/06-22/07

Misschien heb je iets te veel van jezelf geëist, kreeft. De afgelopen tijd heb je geen moment stil gezeten en daar moet je nu de prijs voor betalen. Houd je deze week een beetje koest om nog erger te voorkomen. Meer slaap en gezonder eten zullen al wonderen doen.

Leeuw: 23/07-23/08

Met jouw sterke karakter kun je soms mensen tegen je in het harnas jagen, maar tegelijkertijd word je door velen gerespecteerd. Deze week is er één iemand in het bijzonder die dit duidelijk laat merken. Wat je ermee doet hangt af van je humeur, maar dát je er wat mee moet doen is zo klaar als een klontje.

Maagd: 24/08-23/09

Wauw maagd, je charme is terug! Mensen lopen achter je aan alsof je honing aan je kont hebt en dat bevalt je wel. Pas alleen op dat je niet doorslaat: jouw aantrekkingskracht zit hem juist in je onbevangenheid.

Weegschaal: 24/09-23/10

Je zelfvertrouwen heeft de afgelopen week een boost gekregen en de effecten daarvan zijn nog te steeds te merken. Zo goed, dat de balans een beetje kwijt is. Dat is niks voor jou en je raakt er eigenlijk een beetje door in de war, wat zorgt dat je van arrogantie naar onzekerheid hopt en weer terug. Geen zorgen, aan het einde van de week staan je schalen weer in balans en weet je beter dan ooit waar je staat.

Schorpioen: 24/10-22/11

Financieel gezien heb je op het moment niks te klagen, want op je werk gaat alles lekker. In je privéleven beginnen mensen alleen te mopperen over je afwezigheid. Tijd om hier iets aan te doen. Laat dat geld eens rollen en plan een weekendje weg met je naasten: een festivalletje, strandvakantie of een roadtrip met bestemming onbekend. Je zult zien dat je stiekem zelf ook best behoefte had aan vrienden om je heen.

Boogschutter: 23/11-21/12

Venus is jou deze week goed gezind, boogschutter. Je staat in vuur en vlam en de liefde is duidelijk wederzijds. De passie straalt van jullie af, wat wel voor jaloerse blikken kan zorgen. Als je je daar niks van aantrekt, zal niets jullie verder in de weg staan.

Steenbok: 22/12-20/01

Er breekt een heerlijke week voor je aan, steenbok: het is genieten wat de klok slaat. Eindelijk is er geen wolkje aan de lucht en hoewel je moet wennen aan deze rust, gaat alles je verder goed af. Liefde, vriendschappen en ambities lijken na wat gejongleer weer een balans te hebben gevonden. Houden zo.

Waterman: 21/01-19/02

De lente zit in de lucht, maar niet alleen het lekkere weer zorgt voor vlinders in je buik. Als je al een relatie hebt krijgt die deze week een flinke oppepper, wat misschien zelfs zorgt voor een nieuwe stap voor jullie. Als je nog vrijgezellig rondfladdert, zou het kunnen dat je ineens bij een wel heel leuk persoon belandt. Als je zo blijft stralen, zal dit verhaaltje een erg happy vervolg kunnen hebben.

Vissen: 20/02-20/03

De dingen gaan eindelijk eens zoals je wilt dat ze gaan en zonder dat je dat zelf misschien door hebt straalt die positiviteit van je af. Als je je ogen opent, zul je zien dat je heel wat mensen om je heen hebt verzameld die hiervan genieten. Reden genoeg om dit gevoel nog even vast te houden.

Back To Top