skip to Main Content

Horoscoop 6-12 mei

Benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Bekijk dan snel onze duurzame horoscoop!

Stier: 21/04-21/05

Iemand waar je veel om geeft neemt je in vertrouwen over een belangrijke zaak. Hoewel je normaal gesproken geen problemen hebt met het bewaren van geheimen, maakt deze openbaring het je wel erg lastig. Laat je echter niet van de wijs brengen, alles komt binnenkort hoe dan ook aan het licht.

Tweelingen: 22/05-21/06

Wauw tweelingen, wat een rust straal jij deze week uit! Je bent lekker zen en dat wordt ook opgemerkt door je omgeving. Geniet van de aandacht en probeer goed voor jezelf te blijven zorgen, dan staat je nog een hele leuke tijd te wachten.

Kreeft: 22/06-22/07

Hoe ambitieus je soms ook kunt zijn, deze week zit het er even niet in. Er staan te veel leuke evenementen op je te wachten en het lijkt erop dat die al je aandacht opeisen. Zorg ervoor dat je in ieder geval voldoende blijft presteren, zodat alle festiviteiten straks geen vieze nasmaak achter zullen laten.

Leeuw: 23/07-23/08

Het zonnetje schijnt nog amper, maar de bekende vlinders dansen alweer de tango in je buik. Serieus, leeuw? Is dit wat je wilt? Of is het weer een bevlieging? Denk even goed over deze vragen na voordat je blind het diepe in springt. Onnodig harten breken is niet grappig, dat weet jij zelf maar al te goed.

Maagd: 24/08-23/09

Je vrienden klagen dat ze je te weinig zien. Dat zou wel eens een gevolg kunnen zijn van de liefdesperikelen die op het moment je leven beheersen. Laat die hartenkwesties even los en maak tijd voor de mensen die er altijd voor je zijn. Je zult er snel genoeg achter komen waarom dit zo belangrijk is.

Weegschaal: 24/09-23/10

Je balans is terug en dat merk je aan alles. Deze week ziet er zonnig voor je uit, iets waar je dan ook onophoudelijk van geniet. Het geluk is aan jouw kant, dus profiteer daarvan!

Schorpioen: 24/10-22/11

Nu er al wat plannen zijn gemaakt voor de vakantie heb je de zomer in je bol gekregen. Er gaat geen zonnige dag voorbij zonder dat je te spotten bent in een park of op een of ander terras. Vergeet alleen niet dat er nog steeds werk ligt te wachten. Als dat af is, kun je eindelijk onbezorgd van die gedroomde vakantie gaan genieten.

Boogschutter: 23/11-21/12

Nu je eindelijk al die beren op de weg hebt verjaagd, lijkt dat nieuwe avontuur ineens een stuk leuker. Je kijkt er zelfs naar uit! Houd dat gevoel vast, want je zult zien dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

Steenbok: 22/12-20/01

Je hebt nieuwe doelen op je lijstje gezet die je koste wat kost wilt bereiken. Het enige probleem is dat je dit soort dingen al wel vaker hebt geroepen, maar meestal gaf je op. Houd deze keer nu eens echt vol; een persoonlijk succesje zal je goed doen.

Waterman: 21/01-19/02

Je zou zeggen dat er na zonneschijn toch ook een beetje regen moet komen, maar dat is bij de waterman niet het geval. Met jouw humeur is het nog steeds dik in orde en dat zorgt ervoor dat je zelfs aan eventuele tegenslagen een positieve draai kunt geven. Respect.

Vissen: 20/02-20/03

Over je ambities heeft niemand iets te klagen, vissen. Op je werk gaat alles voor de wind en de waardering die je hiervoor krijgt doet je goed. Deze week is het nog even aanpoten, maar vanaf volgende week kun je eindelijk ontspannen, zodat je ook je relaties weer hun broodnodige boost kunt geven.

Ram: 21/03-20/04

Er is een nieuw hoofdstuk in jouw leven begonnen, ram, en dat bevalt je tot nu toe prima. Je hebt afgerekend met negatieve gevoelens en bent helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging. Je omgeving bewondert je vastberadenheid en creativiteit, en je voelt je daardoor gewaardeerd. Houd deze energie vast, dan zou dit hoofdstuk nog wel eens in een sprookje kunnen veranderen.

Back To Top