skip to Main Content

CE BOOSTcamp

De Circle Economy BOOSTcamp is een creatief & intensief weekend waarin een krachtige groep professionals, experts en jonge talenten zich inzetten om 3 cruciale barrières te doorbreken die de transitie naar een circulaire economie in de weg staan.

We Need Your Talent! from CE BOOSTcamp on Vimeo.

Bovendien biedt de CE BOOSTcamp’13 een inspirerend podium voor het circulaire gedachtegoed en zal het een scala aan vervolgacties in de rest van Nederland en de wereld in gang zetten (inspire, connect, change)!

Wil je deel uitmaken van dit vernieuwende initiatief? Ben jij een van de architecten van een nieuwe duurzame samenleving? Meld je dan aan voor de CE BOOSTcamp ‘13 en lever jouw bijdrage om de transitie naar een circulaire economie te versnellen! Je kunt het hele weekend deelnemen en meewerken aan de 3 circulaire doorbraken of alleen aansluiten tijdens de vrijdag en/of zondag.

We need your talent!
Check deze video om te zien welke talenten we nodig hebben!

Programma
Vrijdag 24 mei (16.00-19.00) Kemphaan, Almere: Officiële Kick Off met inspirerende pecha kucha’s en welkomst borrel
Zaterdag 25 mei (hele dag) Oostvaarders, Almere: Aan het werk! Intensieve werksessie met de drie doorbraak teams.  
Zondag 26 mei (14.00-17.00) Schouwburg Almere: Wat kun je verwachten? Inspirerende key notes (Feike Sijbesma, Herman Wijffels), een expert panel (o.a. Louise Vet en Femke Halsema), drie fantastische pitches van de doorbraken en een feestelijke afsluiting.

BLOG & WIN!
Win een kaart voor de CE BOOSTcamp ‘13!

Wij geven 10 kaarten weg voor de ‘Pitch & Pledge’ op zondag 26 mei (t.w.v.  250,-) aan talentvolle bloggers. Bovendien geven wij de beste 2 bloggers ook elk een ‘WILDCARD’ voor het gehele CE BOOSTcamp ’13  weekend (t.w.v.  1150.-)!

Wat moet je hiervoor doen?

Schrijf een blog over hoe we de transitie naar de circulaire economie kunnen versnellen. Geef jouw visie op de circulaire economie aan de hand van een inspirerend project of innovatie, of juist naar aanleiding van barrières die nog doorbroken moeten worden.

– ± 300 woorden
– In het Engels
– Sterke titel
– Leuke illustratie (met voldoende resolutie)
– Kijk op de website van Professional Passionates voor inspirerende voorbeelden!

Wij selecteren de beste blogs en plaatsen deze op onze website en social media. Sta je op de website, dan win je een kaart! First come, first serve! Op 17 mei zullen we vervolgens de winnaars van de 2 CE BOOSTcamp ‘WILDCARDS’ bekend maken. 

Stuur je blog naar: helene@ceboostcamp.com en vermeld daarbij duidelijk je naam en volledige contactgegevens.

Back To Top