skip to Main Content

Peace of Minds Academy 2013 zoekt studenten

Ben je student? Schrijf je dan voor 3 juni in voor de derde Peace of Minds Academy van Upact. Doe mee en bijt je met medestudenten en lokale organisaties uit (post-) conflictgebieden vast in vraagstukken als verkiezingsgeweld, financiële duurzaamheid en de positie van vrouwen in conflictsituaties.

Leren door te doen is waar het in de Peace of Minds Academy om draait. Onderweg leer je alles van crowdfunding en projectmanagement, tot het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten en het uitbreiden van je netwerk. Alles komt samen in het doel om een echt internationaal samenwerkingsproject op te zetten.

De rol van vrouwen in (het oplossen van) conflict is dit jaar het hoofdthema van de Peace of Minds Academy. Of je nou een lobby- of financiële strategie op gaat zetten, of juist bijdraagt aan de ontwikkeling van een mediacampagne of training in conflictoplossing voor jongeren, de uitdagingen en mogelijkheden zijn legio.

Samenwerken met partners uit onder andere Colombia, Birma, Nigeria en Bangladesh doe je onder begeleiding van trainers en coaches. In de workshops en masterclasses die Upact in de Peace of Minds Academy aanbiedt, breid je jouw kennis en vaardigheden uit en breng je deze meteen in de praktijk.

De summer course in augustus vormt de kick-off van de Peace of Minds Academy. Je ontmoet internationale partners en gaat meteen met hen aan de slag. Het programma loopt tot en met december en biedt jou de kans op ruim vier maanden onbetaalbare ervaring en internationale contacten. 

Geïnteresseerd? Kijk dan nu op www.peaceofminds.nl en schrijf je in!

Back To Top