skip to Main Content

Horoscoop 20-26 mei

Benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Bekijk dan snel onze duurzame horoscoop!

Tweelingen: 22/05-21/06

De appel valt niet ver van de boom, dat word je deze week pijnlijk duidelijk. Iemand houd je een spiegel voor en je schrikt van de gelijkenissen die je ziet. Ren er niet voor weg, maar kijk jezelf recht in de ogen: is het tijd voor verandering? Jij mag het zeggen.

Kreeft: 22/06-22/07

Je bent een beetje bokkig, kreeft. Niets gaat zoals je had gehoopt en dat maakt je nogal hard to handle. Kom op, waar is die positieve houding van je gebleven? Op deze manier stoot je mensen van je af, en dat is al helemáál niet wat je wilt.

Leeuw: 23/07-23/08

Het is makkelijk anderen te bekritiseren als je even vergeet dat je zelf ook zwaktes hebt. Niemand is perfect, leeuw. Denk dus wel even goed na voordat je je zoveelste mening uitstort over de wereld. Wie de bal kaatst…

Maagd: 24/08-23/09

Sommige kansen mag je niet laten liggen en deze week ligt er een voor het oprapen. Grijp hem voordat iemand je voor is!

Weegschaal: 24/09-23/10

De twijfel slaat weer eens toe: zit je nu op de goede weg of wil je stiekem toch iets anders? Laat je niet opslokken door deze gedachtes, dat werkt alleen maar averechts. Over een paar dagen zul je alles ineens weer een stuk helderder zien.

Schorpioen: 24/10-22/11

Deze week val je als een blok voor bepaalde charmes, maar zijn die wel oprecht? Breek er je hoofd maar niet te hard over, jij mag ook wel eens onbezorgd genieten.

Boogschutter: 23/11-21/12

Trek je niet te veel aan van wat anderen zeggen, boogschutter. Je bent lekker bezig, dat weet je best. Een beetje waardering zou natuurlijk fijn zijn, maar die mag je jezelf ook wel eens geven. Anderen zullen snel genoeg inzien hoeveel ze eigenlijk aan je hebben.

Steenbok: 22/12-20/01

Hoe zat het ook alweer met die ambities, steenbok? Zo enthousiast als je begonnen bent, zo ongemotiveerd lijk je nu. Zet door! Je kunt beter dan dit.

Waterman: 21/01-19/02

Misschien weet je niet waarom, maar deze week zit je gewoon niet lekker in je vel. Ach ja, het kan niet altijd feest zijn. Kruip even in bed met een goed boek en zoek daarna gauw wat vrienden op, dan is die bui zo weer over.

Vissen: 20/02-20/03

Deze week haal je je sociale banden stevig aan: chapeau! Dat was ook echt even nodig. Neem de tijd voor al dit leuks, je hebt wel wat ontspanning verdiend.

Ram: 21/03-20/04

Met je gezondheid gaat het niet al te best, maar dat wist je zelf ook al een poos. Neem nu dus eindelijk eens even rust, ram! Je lichaam vraagt erom en dan moet je luisteren. Chill hem even. Hard.

Stier: 21/04-21/05

Je voelt je deze week wat klein. Er wordt over je geen gewalst en je ego kan daarbij wel een boost gebruiken. Omring jezelf met de mensen bij wie je je prettig voelt. Dat zal je helpen alles weer in perspectief te zien. 

Back To Top