skip to Main Content

Horoscoop 27 mei – 2 juni

Benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Bekijk dan snel onze duurzame horoscoop!

Tweelingen: 22/05-21/06

Het lijkt erop dat er een hoop gaat veranderen in je leven. Over het algemeen zullen die veranderingen goed uitpakken, maar wees deze week wel voorzichtig met bepaalde voorstellen. Zo voorkom je moeilijkheden in de nabije toekomst.

Kreeft: 22/06-22/07

De storm is weer een beetje gaan liggen. Puzzelstukjes die je kwijt was liggen weer netjes op hun plek, dus je kunt weer een beetje relaxen. Neem de tijd om alles wat er gebeurd is te evalueren, dan zul je beter begrijpen waar die storm begon.

Leeuw: 23/07-23/08

Je hebt de afgelopen week een overwinning behaald die je niet had verwacht. Lekker hoor, en nog lekkerder: je zou hier nog wel eens wat extra vruchten van kunnen plukken. Gewoon doen.

Maagd: 24/08-23/09

Deze week sta je een beetje onder druk, maar wel op een goede manier. Je bent ambitieus genoeg om alle ballen in de lucht te houden en dat wekt bewondering. Aan het einde van de week zou er daarom wel eens een beloning op je kunnen wachten…

Weegschaal: 24/09-23/10

Het gaat goed met je, weegschaal. Lang geleden dat je dat volmondig kon zeggen, maar het is waar. Op je werk loopt alles op rolletjes, in de liefde gaat het zo mogelijk nog beter en ook over de rest van je sociale leven heb je niets te klagen. Alhoewel, misschien mag het allemaal wat spannender… Pas op dat je je niet te veel laat meesleuren door die laatste gedachte. Goed is soms ook écht gewoon prima.

Schorpioen: 24/10-22/11

Oeioei schorpie, love is in the air! Je stuitert en je buitelt en je fladdert en je zweeft. Laat alles lekker over je heen komen, maar pas wel op dat je niet álle controle verliest. Gecontroleerd fladderen dus, en oppassen dat je je neus niet stoot.

Boogschutter: 23/11-21/12

Je liefdesleven heeft recentelijk weer een enorme boost gekregen. Het was al duidelijk dat het goed zat, maar dat is nu nog eens extra bevestigd. Venus is je maat, want deze vlam blijft nog een hele poos wakkeren. Iets wat je duidelijk helpt om in balans te blijven.

Steenbok: 22/12-20/01

Je hebt het prima voor elkaar, steenbok. Alles is op de rails en die ellenlange lijstjes van je heb je al zeker voor driekwart afgevinkt. Met je werk zit het wel goed en ook voor het onderwerp liefde kun je een dikke vink zetten. Vergeet je alleen het hokje vriendschap niet?

Waterman: 21/01-19/02

Ja waterman… de party is weer aan! Pas op voor je lever.

Vissen: 20/02-20/03

Het is weer proppen geslagen. Proppen in dat overvolle rooster van je, welteverstaan. Sport, vrienden, liefde, familie, werk, studie, feesten… In welke volgorde precies, lieve vissen? Laat je niet gek maken en onthoud waar je prioriteiten liggen, dan sla je je hier vast weer nonchalant doorheen.

Ram: 21/03-20/04

Je lichaam is je dankbaar voor de afgelopen week, maar nu is het wel echt weer tijd om te knallen. Het belangrijkste is dat je niet gaat stapelen: maak af waar je aan begint, want aan elk begin zit ook een eind. Onthoud dat en blijf niet in cirkels lopen.

Stier: 21/04-21/05

Je moet nog een klein heuveltje op om te zien waar je ook alweer precies aan bent begonnen, maar als je er eenmaal bent zal het einde er fantastisch uitzien. Gun jezelf dus nog even wat tijd en zet door!

Back To Top