skip to Main Content

Horoscoop 24-30 juni

Benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Bekijk dan snel onze duurzame horoscoop!

Kreeft: 22/06-22/07

Deze week is het nog even knallen, maar daarna heb je tijd voor heel veel ontspanning: iets wat je verdient en waar je ook echt aan toe bent. Nog even doorbijten dus.

Leeuw: 23/07-23/08

Het gaat je voor de wind, leeuw. Je bent niet te stoppen en dat blijft niet onopgemerkt. Vergeet alleen niet dat er meer is dan werk, zodat je straks niet in een gat valt als de drukte voorbij is.

Maagd: 24/08-23/09

Deze week krijg je een tegenslag te verduren. Vanaf donderdag gaat het al beter met je en zaterdag begin je ook de positieve kanten van het verhaal te zien.

Weegschaal: 24/09-23/10

Je bent de laatste weken weer lekker met de flow meegegaan, weegschaal: precies zoals jij je het beste voelt. Deze week verras je je omgeving echter door tegen de stroom in te zwemmen. Aan het einde van de week zal dit goed voor je uitpakken.

Schorpioen: 24/10-22/11

Je zit niet helemaal lekker in je vel. Koop een goed boek, maak een kippensoepje en duik even een dagje onder de lakens. Een beetje tijd voor jezelf zal je goed doen.

Boogschutter: 23/11-21/12

Deze week ga je een nieuwe uitdaging aan. Hoewel je er in het begin wat sceptisch tegenover staat, zul je zien dat je een goede keuze hebt gemaakt.

Steenbok: 22/12-20/01

Je bent voorbereidingen aan het treffen voor een reis. Het kan om een mentale reis gaan, maar ook om een vakantie of een stage in het buitenland. Wat voor reis het ook is: de bestemming zal je verbluffen.

Waterman: 21/01-19/02

Eet deze week genoeg groenten en fruit. Er zit een griepje aan te komen…

Vissen: 20/02-20/03

Het gaat goed met je, vissen, en dat heeft onder andere te maken met de blijk van waardering die je onlangs hebt gekregen. De verbazing die dit bij je heeft opgewekt is nergens voor nodig: je bent echt goed bezig, gup.

Ram: 21/03-20/04

De zomer zit in de lucht en dat merk jij maar al te goed. Je kunt niet wachten tot je er weer op uit kunt! Voor nu moet je nog even genoegen nemen met een barbecue in de achtertuin, maar ook daar word je al heel gelukkig van.

Stier: 21/04-21/05

De finish is in zicht. Je hebt het prima gedaan, stier, je hebt echt een schouderklopje verdiend. Geniet nu lekker van al het moois dat deze vrijheid je brengt.

Tweelingen: 22/05-21/06

Je bent beetje bij beetje weer aan het opkrabbelen na een vervelende situatie. Onthoud waarom je deze keuze hebt gemaakt. Als je daarvoor open staat, zorgen vrienden en familie voor de rest.

Back To Top