skip to Main Content

Horoscoop 8-14 juli

Benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Bekijk dan snel onze duurzame horoscoop!

Kreeft: 22/06-22/07

Zijn dat vlinders in je buik?! Je voelt je heerlijk! Probeer hier steeds meer aan toe te geven. Het is niet eng! Tip: let wel op dat je genoeg fruit blijft eten!

Leeuw: 23/07-23/08

Je ziet iedereen om je heen vakantieplannen maken, maar jouw tijd komt nog wel. Eerst nog even knallen. Daarna is de vakantie dubbel en dwars verdiend.

Maagd: 24/08-23/09

Sporten, sporten, sporten: dat is waar jij nu echt zin in hebt. En dat komt niet vaak voor. Is het omdat de bikini/zwembroek weer tevoorschijn is gehaald? Of heb je gewoon bakken energie die je niet kwijt kunt? Eén ding is zeker, jij bent gezond bezig.

Weegschaal: 24/09-23/10

Jij weet wat je de komende week wilt. En je zult het krijgen ook. Niet zonder slag of stoot, maar door die ene botsing kom je wel in aanraking met een bijzonder iemand. Een nieuwe vriendschap is geboren! Of zullen we zeggen, liefde?

Schorpioen: 24/10-22/11

Jij helpt mensen in nood. En dat voelt lekker. Maar zorg ervoor dat je jezelf ook helpt. Je hoeft niet altijd iemand anders op nummer één te zetten. Zorg ervoor dat je genoeg petje pietamientjes binnenkrijgt!

Boogschutter: 23/11-21/12

‘Bijdehand’ is jouw tweede naam geworden. Over alles wat een ander zegt of doet, maak jij wel een (grappige) opmerking. Zorg er wel voor dat je niemand kwetst. Denk goed na voordat je iets zegt.

Steenbok: 22/12-20/01

Jij bent een echte keukenprins(es) geworden. Nodig deze week een aantal vrienden uit, zodat ze van jouw creatieve kookkunsten kunnen meegenieten. Dat gaat gezellig worden!

Waterman: 21/01-19/02

Een tegenslag op je werk zorgt ervoor dat je niet meer zo lekker in je vel zit. Laat je niet gek maken! Ze zien echt wel dat jij altijd je best doet!

Vissen: 20/02-20/03

Auw, die opmerking kwam hard aan! Maar nog voordat je kunt reageren is het conflict alweer opgelost. Praat er wel met iemand over. Dan blijf je er niet mee zitten.

Ram: 21/03-20/04

Jij bent goed in mensen manipuleren. Maar in het verleden heb jij geleerd dat dit niet altijd even goed uitpakt. Pas dus goed op aan wie je wat vraagt!

Stier: 21/04-21/05

Hoe leuk is het om met iemand op één lijn te zitten? De laatste tijd merk jij dat steeds vaker. Dit komt je werk en studie ten goede. En anderen worden er nog vrolijk van ook! Met jouw energie kun je iedere uitdaging aan.

Tweelingen: 22/05-21/06

Hoe goed je ook alles van tevoren gepland hebt, er komt altijd wel iets onverwachts tussen. Gelukkig is dat met jouw creativiteit niet erg. Je hebt zo een nieuwe planning in elkaar gezet!

Back To Top