skip to Main Content

Horoscoop 15-21 juli

Wat hebben de sterren voor jou in petto tijdens deze zonovergoten week? Bekijk het nu in de nieuwe Duurzame Student-horoscoop.

Kreeft: 22/06-22/07

Waar ga je dit jaar heen met vakantie? Waar jij zit te dromen over wuivende palmbomen en cocktails op het strand, wil jouw reispartner juist bergbeklimmen of mountainbiken. Ga voor de gulden middenweg: sporten op het strand. Golfsurfen leent zich hier uitstekend voor!

Leeuw: 23/07-23/08

Aan het piekeren hoe je dit jaar je verjaardag gaat aanpakken? Doe eens gek en ga een potje bowlen of midgetgolfen. Staat garant voor grappige acties en een topavond!

Maagd: 24/08-23/09

Wees niet te koppig bij die ene ruzie. Wil je dat de ruzie bijgelegd wordt? Dan moeten jullie beiden een knieval maken. Wees de verstandigste en laat zien dat je hiertoe bereid bent.

Weegschaal: 24/09-23/10

Je hebt te veel hooi op je vork genomen. Net op het moment dat je lijkt te bezwijken, komt de redder in nood. Geef hem of haar een klein bedankje in de vorm van chocola!

Schorpioen: 24/10-22/11

Houd je agenda bij de hand. Met jouw drukke leventje is het verstandig om goed te plannen. Zorg ook voor een beetje ‘me-time’, dat heb je nodig om de vele afspraken vol te houden!

Boogschutter: 23/11-21/12

Heb vertrouwen in het geluk. De sterren zijn jou goed gezind en daar mag je gebruik van maken. Nu is het tijd om te solliciteren naar die baan, of die jongen/dat meisje aan te spreken waar je al tijden een oogje op hebt.

Steenbok: 22/12-20/01

Jij zit vol energie en hiermee kan jij bergen verzetten. Door alle energie is dat vervelende klusje in een handomdraai gebeurd en onvermoeibaar stort jij je op de volgende opdracht.

Waterman: 21/01-19/02

Ga je binnenkort op reis? Maak dan een lijstje wat je mee moet nemen. Zo weet je zeker dat er niks vergeten wordt. Zet bovenaan ‘zonnebrandcrème’. Deze zul je hard nodig hebben!!

Vissen: 20/02-20/03

Die stralende lach gaat maar niet van jouw gezicht af. Je steekt anderen hiermee aan. En hierdoor wordt deze week één groot lachfestijn. Zorg er wel voor dat je openstaat voor een serieus gesprek waar een goede vriend van jou behoefte aan heeft.

Ram: 21/03-20/04

Jij verveelt je. Iedereen is druk met iets en heeft geen tijd om jou te vermaken. Het wordt tijd voor een nieuwe hobby! Kies iets waar je je creativiteit goed bij kunt gebruiken, zoals fotograferen, schilderen, of het ontwerpen van meubels.

Stier: 21/04-21/05

Je lichaam geeft duidelijk aan dat je een grens hebt bereikt. Hier helpt een simpele aspirine niet bij. Het is tijd voor rust en regelmaat. Even niet meer feesten tot de zon opkomt, maar lekker met een kopje soep op de bank en daarna vroeg naar bed.

Back To Top