skip to Main Content

Horoscoop 5-11 augustus

Horoscoop 5-11 Augustus

Wat hebben de sterren voor jou in petto deze week? Bekijk het nu in de nieuwe Duurzame Student-horoscoop.

Kreeft: 22/06-22/07

De afgelopen week heb je het ontzettend druk gehad met niks doen. Heerlijk natuurlijk, maar dat heeft er wel voor gezorgd dat er nu flink wat werk aan de winkel is. Geen probleem: met jouw opgeladen energie ben je er zo doorheen.

Leeuw: 23/07-23/08

Lieve leeuw, dat anderen nu misschien niet alle tijd hebben om je gezelschap te houden, moet je niet persoonlijk opvatten. Probeer je ook een keertje alleen te vermaken: met een boekje in het park liggen kun je prima zonder je vrienden erbij. Wat anderen daarvan denken, zit tussen je eigen oren.

Maagd: 24/08-23/09

Er is je de afgelopen week een hoop duidelijk geworden. Dit heeft emoties losgemaakt die je niet had verwacht, maar het hele gebeuren tilt tegelijk een last van je schouders. Nu je psychisch weer een beetje in balans aan het komen bent, is het tijd om aan je fysieke gezondheid te denken.

Weegschaal: 24/09-23/10

Je hebt een relaxte tijd achter de rug en hebt nog helemaal geen zin om je handen weer uit de mouwen te steken. Geen zorgen: als je even doorbijt staat je nog een aangename verrassing te wachten.

Schorpioen: 24/10-22/11

Zonder je vrienden had je het de afgelopen tijd niet gered. Hoog tijd om ze eens in de watten te leggen: organiseer een barbecue bij jou thuis of trakteer een rondje op het terras. Ze mogen best weten dat je ze dankbaar bent.

Boogschutter: 23/11-21/12

Je bent weer druk aan de slag en hoewel je het leuk vindt wat je doet, baal je wel een beetje dat jij niet kunt meedoen met de gezellige terrasfoto’s op Instagram en de enthousiaste strand-statussen op Facebook. Zie het zo: over vier dagen heb jij ook weer vrij, maak van je weekend gewoon een korte vakantie.

Steenbok: 22/12-20/01

Het is chillen wat de klok slaat, maar kijk uit dat je je gedachten niet te veel tijd geeft. Chillen met maten dus! Ga met vrienden naar het terras, het strand, de openluchtbioscoop of een concert en gooi wat je dwars zit gewoon een keer in de groep. Grote kans dat dat interessante inzichten oplevert.

Waterman: 21/01-19/02

Je straalt, watermannetje, en dat wordt door velen opgemerkt. Profiteer van alle aandacht en flirt lekker mee. Het zal je goed doen om weer eens in de spotlights te staan.

Vissen: 20/02-20/03

Je hebt iemand behoorlijk het hoofd op hol gemaakt, maar je prooi is niet de gemakkelijkste. Probeer los te laten voordat dit hele gebeuren pijnlijk wordt.

Ram: 21/03-20/04

Je bent lekker bezig, ram. Hoewel je normaal gesproken met je horens naar voren de confrontatie aangaat, begin je in te zien dat je toch serieuzer wordt genomen als je een beetje dimt. Houd die instelling vast.

Stier: 21/04-21/05

Misschien dat het wat rustig is deze week, maar probeer daar ook de positieve kanten van te zien: nu kun je eindelijk die film kijken, dat boek uitlezen of dat familielid een bezoekje brengen. Als de drukte weer begint, ben je opgeladen om je voor 100% inzetten.

Tweelingen: 22/05-21/06

Het gaat goed met je, tweelingen. Het is een tijdje geleden dat je je zo hebt gevoeld. Bedenk wat aan dit geluk heeft bijgedragen en houd die factoren bij je in de buurt. Op die manier kun je er gelijk naar teruggrijpen als het weer wat minder dreigt te gaan.

 

 

Back To Top