skip to Main Content

Uncover

Goc?aw Project in Tilburg. Colin’s magazine Uncover gaat de Let volgende editie geheel over de waarde die CI kan hebben voor maatschappeijke/wijk/talentontwikkeling. Ter voorbereiding is daar nu een 4e-jaars Fashion: projectgroep mee bezig. technologie

Instelling: Academy for Leisure, ??????????? Colin, NHTV Internationale Hogeschool Breda
Periode: September-juni 2008

Voor wie:
Studenten specialisatie Creative Industries

Beschrijving:
Met Uncover heeft Colin een aantal studenten een unieke leerkans geboden. Zo is bijvoorbeeld het onderzoek in Essen en Leipzig onderdeel geweest van het afstudeerproject van acht studenten vrijetijdsmanagement aan de NHTV internationale hogeschool.

In deze eerste editie van Uncover doen we verslag van internationaal onderzoek naar creatieve clusters. Naast steden als Birmingham, Essen, Leipzig, Beijing, Antwerpen, Brisbane en Toronto zijn ook Tilburg en Breda onder de loep genomen. We betreden de interessante internationale wereld van de creatieve clusters. Creatieve clusters zijn (vaak) oude verlaten fabrieksgebouwen, die tot een bruisend verzamelgebouw vol creatieve ondernemers heringericht zijn. Het ene cluster wordt tot in de puntjes uitgedacht en opgezet door de (lokale) overheid, het andere ??? is min of meer organisch ontstaan vanuit de kunstenaarsscene. Wat is het ideale scenario voor een verdere succesvolle ontwikkeling? Na het lezen cheap jerseys van Uncover kan je een eigen mening vormen.

In de tweede Uncover: Connected (mei 2008) is uitgebreid verslag gedaan van Colin en zijn activiteiten. Medio 2009 zal Uncover 3, geheel gewijd aan de mogelijke bijdrage van de Creatieve cheap nba jerseys Industrie aan maatschappelijke/wijk/talentontwikkeling verschijnen.

Quote:
Zou je een exemplaar van Die Uncover willen ontvangen, mail ons dan op info[at]colin.nl. Dan sturen wij het zo spoedig mogelijk naar je toe. Of loop eens binnen wholesale nba jerseys bij ons op kantoor in het Blushuis of Villamedia! We bieden je dan graag een kop koffie aan!

Website:
www.colin.nl, www.academyforleisure.nl

Contactgegevens:
Peter Horsten, horsten.p[at]nhtv.nl

Back To Top