skip to Main Content

Goedgevoelkado.nl

Goed en slecht nieuws: Goedgevoelkado.nl, de website met leuke, fairtrade producten, gaat ermee stoppen. Super jammer natuurlijk, maar wel jouw kans om voordelig eerlijke cadeautjes te scoren. Alles gaat namelijk in de uitverkoop.

‘We zijn een aantal jaren enthousiast bezig geweest met Goedgevoelkado.nl, maar komen er de afgelopen tijd door drukte gewoon niet meer aan toe. We houden niet van half werk en hebben de knoop doorgehakt: we stoppen binnenkort.Daarom nu een mega-sale van onze voorraad.’ Aldus goedgevoelkado.nl.

Duurzamestudent.nl selecteerde alvast haar favorieten:

set van vier ontbijtbordjes, 10 euro

Set van vier Puntos wijnglazen én een kan (van gerecycled glas uit Bolivia), 20 euro

Boodschappentas gemaakt van afgekeurd plastic verpakkingsmateriaal, 5 euro

De ONEforONE waterfles (meer hierover hier), 11,96

Hangmat uit India, 40,62 euro

Back To Top