skip to Main Content

Sustainability Challenge 2013! 5 top bedrijven, 5 thema’s, 5 uitdagingen – Zij vragen JOU om advies!

Sustainability Challenge 2013! 5 Top Bedrijven, 5 Thema’s, 5 Uitdagingen – Zij Vragen JOU Om Advies!

Alliander, Unilever, Koninklijke BAM Groep, Vitens en PostNL pakketten kampen met actuele duurzaamheidskwesties, waarin verschillende thema’s centraal staan: water, energie, consumentenproducten, logistiek en bouw & constructie. Ben je student of recent afgestudeerd? Heb jij de kennis, het enthousiasme en de frisse blik om in een korte periode een oplossing op maat te formuleren voor hun business cases?  Schrijf je dan in voor de Sustainability Challenge!

Ga de uitdaging aan
Tijdens de Challenge krijg je begeleiding en ondersteuning van wetenschappelijke en corporate experts. Je vergaart kennis, je ontmoet sleutelpersonen uit de markt, je krijgt trainingen, workshops en een kijkje in de duurzame keuken van grote bedrijven.

Programma
In vier weken tijd werk je samen met een team aan de case. In die periode zijn er twee contact momenten, verder bepaal je zelf – met je team – hoeveel tijd je nodig hebt om de uitdaging aan te gaan en tot een oplossing te komen. Win jij met je groep de halve finale? Dan heb je nog 3 weken tot aan de finale om jullie oplossing aan te scherpen. De Challenge start met het Kick-off evenement op 4 oktober op het hoofdkantoor van Alliander.

 

SC logo transparant

Schrijf je in voor 21 september.

Ga voor meer informatie en inschrijving naar:  www.sustainabilitychallenge.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top