skip to Main Content

Lekker & Groen bij New Fork in Rotterdam

Lekker & Groen Bij New Fork In Rotterdam

IMG_6453

Waar kun je lekker vegetarisch lunchen? Welk cafeetje houdt rekening met mens, dier en milieu? Waar kun je terecht voor een lekker bakje fairtrade koffie? Duurzame student ging op zoek naar fijne groene adresjes in onze havenstad. De komende weken vind je hier de leukste duurzame eetgelegenheden in Rotterdam.

Dat lekkere bakje fairtrade vind je bij New Fork in hartje Rotterdam. Deze lunchroom heeft de aandacht voor duurzaamheid ver doorgevoerd. Alle producten zijn zo veel mogelijk biologisch, en wat van ver moet komen is fair trade. Omdat je er niet alleen lekker kunt zitten maar ook diverse verpakte producten mee kan nemen. is er ook rekening gehouden met het afval. Alle plastic verpakkingen bij New Fork zijn namelijk biologisch afbreekbaar. Op de kaart staan vers belegde broodjes, salades en soepen. Ook is er een ruime keuze in sapjes, zuivel en zoetigheid. Voor de warmere dagen kan je uitwijken naar het bijbehorende terras of lekker onderuit hangen in de schommelstoelen die voor de open ramen staan.

Heb jij ook duurzame favoriete adresjes Rotterdam of een andere stad? Klik rechts op mijn auteurslink en stuur je tip!

IMG_6451

IMG_6448

IMG_6450

IMG_6447

IMG_6446

IMG_6445

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top