skip to Main Content

Zoet en warm bij Jordy’s Bakery in Rotterdam

Zoet En Warm Bij Jordy’s Bakery In Rotterdam

IMG_6438

Waar kun je lekker vegetarisch lunchen? Welk cafeetje houdt rekening met mens, dier en milieu?
Waar kun je terecht voor een lekker bakje fairtrade koffie? Duurzame student ging op zoek naar fijne groene adresjes in onze havenstad. De komende weken vind je hier de leukste duurzame eetgelegenheden in Rotterdam.

De heerlijke geur van alle baksels bij Jordy’s Bakery maakt dat je voor je gevoel iets moet bestellen maar niet kan kiezen. De toonbank ligt vol ambachtelijke broden en zoetigheden.  Het vlees dat wordt geserveerd is biologisch en afkomstig van de groene slager uit Rotterdam. Het afnemen bij lokale ondernemers is iets wat deze bakkerswinkel belangrijk vindt. Zo komt de pathé van Firma Bijten, een bedrijfje van twee Rotterdamse Pathémakers. Ook is er ruimte voor lokale kunstenaars om hun werk te tonen. Wat leuk is aan de indeling van Jordy’s Bakery is het open souterrain waarin alle muffins, brownies en koekjes worden gebakken. Je kunt hier terecht om even wat brood voor thuis te kopen, een belegd broodjes voor de lunch of een kop thee met een van de huisgemaakte lekkernijen.

Heb jij ook duurzame favoriete adresjes in Rotterdam of een andere stad? Wij horen het graag!

IMG_6440

Bij Laura van Langen

IMG_6441

Bij Laura van Langen

IMG_6443

Bij Laura van Langen

IMG_6442

Bij Laura van Langen

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top