skip to Main Content

Doe mee met Vegan Challenge the movie!

Doe Mee Met Vegan Challenge The Movie!

Kan jij 30 dagen zonder vlees, vis en zuivel? Daag jezelf uit en wordt een van de drie hoofdpersonages in VeganChallenge de film!

De stichting Viva Las Vega’s  is bezig met een filmproject dat VeganChallenge de film heet. Het is een documentaire die drie jongeren volgt bij hun plantaardige uitdaging: één maand veganistisch (dus zonder dierlijke ingrediënten) eten.

Naast de basis dingen als recepten, evaluatiemomenten en een ‘starterspakket’, worden er ook 7 activiteiten georganiseerd. De deelnemer leert hierdoor inzien wat de voordelen zijn van plantaardige voeding op het lichaam, voor het milieu en voor de dieren. Hier vind je meer informatie over het programma.

Dit alles wordt gefilmd door een cameraman die het monteert tot een korte documentaire waardoor de ervaringen en activiteiten van de deelnemers gedeeld kunnen worden met andere jongeren.

Viva las Vega’s is op zoek naar twee studenten en één middelbare scholier van 17 tot 27 jaar die het leuk vinden om aan dit duurzame project mee te doen. Ben jij dit? Meld je dan voor 13 februari aan op hun website! www.viva-las-vegas.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top