skip to Main Content

Duurzame Student lanceert nieuwe website!

Duurzame Student Lanceert Nieuwe Website!

Oud en Nieuw valt vroeg dit jaar bij Duurzamestudent.nl! Omdat er wat problemen waren met de oude site en deze daarnaast niet meer voldeed aan de eisen die onze bezoekers aan een site stellen, hebben we de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. En vandaag is het dan zover: met trots lanceren we onze nieuwe site!

De oude (links) en de nieuwe website (rechts) van Duurzamestudent.nl

De oude (links) en de nieuwe website (rechts) van Duurzamestudent.nl

Wat veel van onze bezoekers niet weten, is dat Duurzamestudent.nl inmiddels alweer ruim 6 jaar bestaat! In november 2008 richtte Chris Roorda, voormalig voorzitter van Studenten voor Morgen, deze site op om te voldoen aan de groeiende vraag van studenten naar een online magazine over duurzaamheid. Dit lukt prima, maar omdat de wereld verandert en we tegenwoordig steeds meer internetten via onze telefoon, voldeed de oude site niet helemaal meer aan de behoeftes.

De site past zich aan aan je telefoon en is daardoor goed leesbaar en handig te gebruiken.

De site past zich aan aan je telefoon en is daardoor goed leesbaar en handig te gebruiken.

De nieuwe site heeft meer en betere functionaliteiten, zoals een betere zoekfunctie, meer integratie met de social media en een betere omgang met video, afbeeldingen, Google Maps en nog veel meer. Ook heeft de lay-out een update gekregen waardoor het nu een stuk strakker is. En als klap op de vuurpijl is deze site volledig responsive, wat betekent dat het zich aanpast aan het apparaat waarop je de site bekijkt. Hierdoor is de site ook ideaal te bekijken op je telefoon, volledig swipebaar en alles!

De komende tijd zullen wij als redactie nog meer bezig gaan om jullie als lezer te inspireren voor het maken van duurzame keuzes. Mocht je het zelf leuk vinden een stuk te schrijven (of filmen of fotograferen of…) voor Duurzamestudent.nl, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij worden altijd erg blij van nieuwe redacteurs.

Komende tijd zul je merken dat er nog een paar dingetjes aangepast worden aan de site. Mocht je iets opvallen waarvan je je afvraagt of dat niet beter kan, dan kun je altijd contact met ons opnemen via hoofdredacteur[at]studentenvoormorgen.nl . Of laat simpel en snel weten wat je van de nieuwe site vindt in de reacties onder dit bericht!

 

Veel surfplezier en laat is wat van je horen! Geïnteresseerd hoe het er vroeger aan toeging bij Duurzame Student? Lees hier een interview met oprichter Chris Roorda.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top