skip to Main Content

Dear Future Generations, Sorry.

Dear Future Generations, Sorry.

Beste toekomstige generatie, sorry. Sorry voor de rotzooi die wij op onze planeet hebben achter gelaten.

Dit zijn de eerste woorden van het filmpje dat vandaag viral ging. Nog geen zeven uur geleden plaatste Prince Ea, een Americaans rapper en activist, zijn filmpje op internet en inmiddels is het op Facebook al bijna 100.000 keer gedeeld. De boodschap, een excuusbrief voor toekomstige generaties, is erg sterk uitgewerkt en weet de kern te raken.

“Hey Fox News! Als je denkt dat klimaatverandering geen bedreiging vormt, daag ik je uit om de duizenden daklozen in Bangladesh te interviewen. Want terwijl jullie veilig thuis zaten werden hun huizen letterlijk onder hun voeten weggespoeld door de stijging van de zeespiegel.”

Wat kan ik nog meer zeggen? Kijk dit filmpje (en deel het als je tijd hebt)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top