skip to Main Content

Een dag uit het leven van bestuurslid Hoger Onderwijs Linda!

Morgen, het landelijk studentennetwerk voor een duurzame toekomst, is op zoek naar een nieuw bestuur! De komende weken vertelt ieder bestuurslid op duurzamestudent.nl hoe zijn of haar functie eruit ziet. Bekijk hier de volledige vacature voor het bestuur van Morgen 2015-2016!13 Bestuur Morgen 7 oktober 2014 door Vera Duivenvoorden

Het is acht uur s’ochtends en  ik moet rennen! Over 10 minuten vertrekt namelijk de trein naar Amsterdam en die moet ik hebben. Samen met Simone (bestuurslid PR) heb ik een afspraak met SURF SARA. We gaan de communicatie van de Nationale Dag van Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs bespreken, die we samen met SURF organiseren.

Na deze afspraak gaan  Simone en ik richting de Green Office Utrecht. Daar bespreek ik met Mart onze komende afspraken met de Vereniging van Universiteiten (VSNU), de LSVB en met Hogeschool Leiden over de SustainaBul. Ik ben verantwoordelijk voor de SustainaBul, maar aangezien het ons grootste en belangrijkste project is helpt Mart me waar hij kan.  Ik werk ook samen met Joke, de projectcoördinator van de SustainaBul. Wat later sluit Simone aan en bespreken we de communicatie omtrent de SustainaBul Experience: hoe en wanneer gaan we communiceren over de keynote van Jan Peter Balkenende tijdens de SustainaBul? En wanneer communiceren we dat Harm Edens de dagvoorzitter wordt?

Kort na ons gesprek arriveren de andere bestuursgenoten in de Green Office en gaan we zitten voor de wekelijkse bestuursvergadering. Op de agenda staan de Duurzame Introductie Stunt, de Sollicitatie Commissie voor het nieuwe bestuur, de volgende clustermeeting van onze lid-organisaties en natuurlijk de SustainaBul ranking en Experience. Anderhalf uur later is de BV afgelopen en gaan Mart (voorzitter) en Stef (secretaris) richting de ALV van de NJR. Zelf ga ik naar huis om mijn e-mails te lezen en te beantwoorden.

Voordat ik het weet is de dag om. Ik ben ontzettend tevreden. Het was een productieve dag en zoals altijd was het ontzettend gezellig in de Green Office met de andere bestuursleden en de mensen die in de Green Office werken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top