skip to Main Content

Student en creatief? Laat de Universiteit Leiden je uitdagen!

Student En Creatief? Laat De Universiteit Leiden Je Uitdagen!

Universiteit Leiden daagt studenten uit mondiale impact te creëren. 

In een snel globaliserende wereld worden de uitdagingen voor de één, uitdagingen voor ons allen. Hoe kan het collectieve brein van de Universiteit Leiden bijdragen aan een betere wereld? De decanen van Universiteit Leiden dagen je uit om vernieuwende ideeën te ontwikkelen die bijdragen aan het bereiken van de Post 2015 Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Bekijk welke challenge jouw decaan heeft ingestuurd, vorm een team tijdens de workshops en bedenk een oplossing. Iedere decaan kiest een finalistenteam die haar idee mag presenteren op het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het winnende team wint een reis naar New York om een event van de VN-top over de Post-2015 Ontwikkelingsagenda bij te wonen.

Iedereen die gedreven is om bij te dragen aan mondiale uitdagingen kan zich inschrijven voor de Leiden University Deans’ Challenge. Heb je een creatieve geest, een ondernemende houding en durf je ’s werelds grootste problemen aan te pakken? Schrijf je dan in! Bezoek de website voor meer informatie of stuur een mail naar info@deanschallenge.nl.

creative-725811_1280

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top