skip to Main Content

Sustainable Humans: Wytze Jaap

Sustainable Humans: Wytze Jaap

Utrecht Wytze Jaap– “Bij het boodschappen doen let ik vaak wel op wat ik haal. Vlees koop ik sowieso biologisch, andere producten ook als het verschil in prijs niet te groot is. Ik vind dat we de wereld moeten achterlaten zoals we die hebben aangetroffen, als het kan zelfs een beetje beter. Voor mij zit het nu vooral in de kleine dingen, zoals mijn boodschappen en niet onnodig lampen aan laten staan. Ik pak ook altijd de fiets, maar ja, ik heb ook helemaal geen auto… Later, als ik een eigen huis heb, dan wil ik echt iets bijdragen aan het milieu. Dan leg ik mijn dak wel vol met zonnepanelen en neem ik een elektrische auto.”

(Wytze Jaap, 22)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top