skip to Main Content

Sustainable Humans: Anneloes

Sustainable Humans: Anneloes

Verpakkingsvrije winkel Bag&buy, Twijnstraat Utrecht
“Een vriendin van mij opende deze winkel en ik Anneloesvond het een interessant concept. Het inspireert me om hier te werken en ik merk dat ik zelf ook steeds meer bezig ben met duurzaam leven. Ik koop hier zelf ook steeds meer en het is leuk om te merken dat ik daadwerkelijk minder afval heb. Zelf woon ik in de ecologische wijk in Culemborg. Zo heb ik bijvoorbeeld ook geen auto. Ik denk dat ik dit in mijn opvoeding heb meegekregen. Niet in extreme mate hoor, meer in de kleine dingen. Mijn kinderen krijgen dit ook weer mee, zo kopen zij nu hier hun snoepjes.”

(Anneloes, 37)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top