skip to Main Content

Sustainable Humans: Vera

Sustainable Humans: Vera

Vera

“Ik gooi doorgaans heel weinig weg, ook kleding niet. Als iets nog bruikbaar is, blijf ik het gebruiken. Eten dat ik niet opeet vries ik in of deel ik met mijn huisgenoten. Ik ben daar wel bewust mee bezig. Als mensen zomaar iets op straat gooien vind ik daar ook wat van. Ik heb dit in eerste instantie vanuit mijn familie meegekregen, maar toen ik ging reizen heb ik enorme contrasten gezien tussen landen. Van Bolivia ben ik bijvoorbeeld enorm geschrokken. Daar zijn de straten zo vervuild. Terwijl Marokko mij juist verbaasde met de schone straten. Ik vind het raar dat het straatbeeld in Nederland ook vervuild is, terwijl wij zo’n welvarend land zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top