skip to Main Content

T-shirt tas

T-shirt Tas

Life hacks zijn hele kleine acties die je kan uitvoeren om duurzaam te leven en geld te besparen. Handig hè? Op het internet zijn heel veel van dit soort trucjes te vinden. Het zijn kleine en simpele ingrepen voor in je huis. Ze helpen alledaagse problemen in jouw studentenkamer op te lossen. Elke week krijg jij een nieuwe Life hack; handig en duurzaam.

Achterin je kast heb je altijd wel een stapeltje gebruikte t-shirts liggen. Dat ene leuke model van een aantal jaar is nu helemaal uitgewassen of die 80% stretch-stof wat op het labeltje staat aangegeven is nu volledig verdwenen. Weggooien? Nee joh, dat is echt zonde. In dat ene t-shirt heb jij jouw eerste liefde op een festival gevonden of een geweldige stapavond met je vrienden aan overgehouden, dus waarom niet hergebruiken?

Canvas tas

Wat je nodig hebt:

– Een oud t-shirt
– Schaar

lh

Je kan dit in principe met elk t-shirt doen, maar hoe dikker de stof hoe sterker de tas wordt.

lh2

1. Knip eerst de mouwen van je t-shirt af.

lh3

2. Knip daarna de hals van je shirt uit. Knip iets verder in dan de halslijn, zodat de opening van de tas groot genoeg   is om spulletjes in te doen.

lh4

3. Als laatste knip je kleine strookjes en deze knop je vast. Denk eerst even na hoe groot je jouw tas wil hebben. Ook moet er rekening mee houden dat, hoe vaker je de tas gebruikt, hoe langer de tas wordt aangezien stof altijd nog een beetje uitrekt.

lh5

4. Knoop daarna de stroken samen. Deze zorgen ervoor dat de onderkant van je tas wordt dichtgeknoopt. Denk er wel aan dat er altijd nog hele kleine gaatjes overblijven aan de onderkant; dus zorg ervoor dat er geen kleine voorwerpen onderin je tas belanden.

lh6

 

 

Bron: Craftaholics Anonymous

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top