skip to Main Content

Sustainable Humans: Hein

Sustainable Humans: Hein

IMG_1855Student Journalistiek in Utrecht.

“In mijn dagelijkse leven probeer ik weinig water en elektriciteit te verspillen. Ik zet mijn stekkerdozen uit en zal nooit een kraan laten lopen tijdens het tandenpoetsen of afwassen. Het zijn kleine dingen, maar als heel de Croeselaan dit doet, denk ik dat het wel degelijk een verschil maakt.

Het is niet alleen zonde van het geld om veel energie te gebruiken, maar uiteindelijk ook van de aarde. Ik heb dat van huis uit meegekregen. Het is jammer dat je als student vaak geen geld hebt om biologisch vlees te kopen, waardoor je toch vaak met een plofkip thuiskomt.”

(Hein, 23)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top