Top 3 recepten 2015
Het einde van het jaar nadert en daarom is het tijd om terug te kijken wat 2015 ons allemaal gebracht heeft. We trappen deze week af met de top 3 DS recepten van het afgelopen jaar. Van vega en vegan tot hybride alles kwam voorbij dit jaar
1. Veganistische lichtpittige linzencurry
Het vegan recept van onze nieuwe redacteur Willemijn viel direct in de smaak bij onze lezers en staat daarom ook op de eerste plaats. Ze bewijst met haar heerlijke curry dat veganistisch koken helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.
2. Vegetarische risotto met Chinese kool en gorgonzola
Op nummer 2 een redacteur die alles af weet van duurzame voeding. Leonie gelooft namelijk dat je de wereld een stukje mooier kan maken door te eten met een geweten. Ze heeft naast schrijven voor DS ook nog een eigen groene blog Veggie Variation, die zeker een kijkje waard is.
3. Hybride hamburger
Oud-eindredacteur Niek introduceerde begin dit jaar de ‘hybride hamburger’ een gulden middenweg in de vlees-discussie. Een hamburger gemaakt van 50% rundergehakt en 50% vegetarisch gehakt.