skip to Main Content

Kraanwater is zó 2016

water

We weten allemaal dat water drinken super goed voor je is. Jouw lichaam heeft veel mineralen nodig en water is geschikt om afvalstoffen in je lichaam af te voeren. Daarnaast bevat water geen calorieën en is het niet schadelijk voor je tanden en je tandvlees, wat allerlei koolzuurhoudende dranken en fruitsappen wel zijn.  Maar jammer genoeg kopen we nog te veel flessen bronwater. Bronwater uit een fles is absoluut niet beter dan water uit de kraan. Het produceren van de flesjes bronwater in de supermarkt fles kost namelijk 1.000 keer meer dan kraanwater. Daar komt nog bij dat water uit een fles niet milieuvriendelijk is, vanwege de verpakking en het vervoer.

Drink dus geen bronwater uit flessen, zeker niet uit plastic flessen. Is ons leidingwater slecht? Nee, totaal niet. Het behoort juist tot het zuiverste van de wereld. Het is zelfs schoner dan de meeste watersoorten uit flessen. Ook al staat er een leuk vormgegeven berg icoontje op de verpakking en suggereert dit dat het water afkomstig is van een eiland ver weg, dan kan het nog steeds ‘ordinair’ kraanwater zijn.

Een optie om genoeg water te drinken is, logisch gezegd, altijd water bij je te hebben. Maar niet meer in die slechte plastic flessen.

Hieronder vind je 5 milieuvriendelijke flessen voor een  mooi prijsje:

dopperaladdinvodkakrnwtr

€12,50                                 €8,65                                         €14,95                                 €19,95

 

Teken de petitie om kraanwater ook op alle festivals en terrasjes verplicht te stellen

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. De link naar het 3e flesje van links (vodka) leidt naar een algemene site, zou handig zijn als ze gewoon gelinkt zijn naar het flesje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top