skip to Main Content

Winterproof

Winterproof

In december leek het er nog op dat de winter niet ging komen dit jaar, maar nu is hij toch echt in aantocht. In het noorden en zuiden van Nederland is de eerste sneeuw gevallen en komende weken daalt de temperatuur ’s nachts tot onder het vriespunt.

Daardoor blijf je de meeste avonden gewoon lekker thuis; buiten is het veel te koud. Een serie kijken met een fleecedekentje is heerlijk, maar hierdoor wordt jouw winterdip wel extra groot en heb je steeds minder zin om in de avond nog een drankje te doen in de stad. Met deze vier handige life hacks voorkom jij die winterdip en maak jij jouw huis en omgeving winterproof:

ballonen

Wat kleur buiten voor je studentenhuis kan geen kwaad! Vul ballonnen met water en kleurstof en laat deze buiten liggen. De volgende ochtend knip je de ballon af en je hebt mega ‘marmeren’ bollen

fietsband

Knoop tie wraps om je fietsbanden voor meer grip. Dit voorkomt heftige valpartijen onderweg naar het station of ’s avonds naar de kroeg.

aansteker

Verwarm je sleutel met een aansteker om een slot open te krijgen.

muts

 

Wist je dat de meeste lichaamswarmte van je hoofd komt? Draag dus vaker een muts; dit scheelt een hoop rillende minuten op het treinstation (H&M €9,99).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top